Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Enband's Musikantens Blogg


Bloggar om mitt musicerande, hemsidan, bloggen också det som händer runt omkring etc. Vägen framåt i musicerandes fotspår.

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Enband's Musikantens Blogg

Inlägg i Enband's Musikantens Blogg

HAPPY NEW YEAR 2015 !

SOUND EX PLAY

MUSIK LJUDKORT PC
Musik ljudkort pc/usb (externt):Märke: 'Fast Track Solo' } Avid.Länk: http://www.4sound.se

GOTT NYTT ÅR 2014 !
{BLOGGEN & ALL BLOGGERS LÄSARE}

EFFEKTPEDAL LINE6
En ’Effektpedal Line6’ som man införskaffade år 2010vid samma veva tid som förstärkaren Line6 och spelat med.Är en golvmodell pedalbord till förstärkaren, men nackdelenatt det är en specialkontakt till bara Line6 förstärkare typer.Till någon annan amp blir väll svårt men för övning = okej.Märke: 'Pedal Line6 FBV Express'.Länk: http://www.4sound.se/itempg.aspx?id=1208908&artno=236973Inköpt vid före detta Musikbörsen/Länk: http://www.4sound.se

KÄRRDRAGET ÅTERSTÄLLT !
Meckade och fixade kärrdraget till cykel-kärran ! För ett tag sedan blev det stulet med sandel där till, snopet.Men fick en bit av draget kvar man han då att plocka bort:Mitten delen med pinnen så inte var helt komplett kärrdrag.Att återställa kuvesen inte helt lätt att konstruera !Har ingen verkstad men ett kök har man och det är väll som en verkstadfast på ett annat sätt. Det är inte meningen att förstå de, och när man nästanär född i en verkstad. Om man kommer att utnyttja att frakta musik-stuffenäro ovist ?  Men ’a private kommer det att nyttjas till & från kärrdrag + kärran.(Så mycket mer !) Men glad & nöjd att ’kuvesen draget är kirrat, ler !

SOUND EX PLAY

TIDSÖDANDE JOBB VÄNTAR !
Det kommer nog att ta sin gilla tid innan man gör dä ’live trubadura.Så är medveten och rädd för det också äro läget inför det hela av de.Tidsödande momentet är texterna till låtarna renskrivning av demmed sånganalys m.m. Dem måste passa in till backtracken låtarna.av dem jag väljer att ha på ’Backtrack-Repertoaren. Också därtilllåtarna backtracksen är en hel del jobbs med. Har släpat efter medetta tidsöde. Har gått framåt & bakåt av den kraften !Exempel: Feltryck delete på doktorn har hänt som låtar och jobbman lagt ner också hade blev spolierat men att ta nya tag med de. Det räcker inte med några låt att komma med, nej ! krav ä tjogav backtracks låtar ’till att börja med en grund ha att kompa till. - Skrivar färgen börjar redan ta slut = negativt.- Men en liten poäng bit på G = positivt !* En annan bit är (Mp3 player) som ska sköta backtracksen.Har inte varit helt nöjd med den man haft när den play.Men nu investerat testar en annan typ av ’Mp3 player,och få se hur den är. Finns olika sätt att gå till väga.

NY LÅT (ENG) ’OH GIRL’ !
Jobbat på att konstruera men långt ifrån klar.Refräng med fyra verser skapa med kompet:Gitarr plock med flera gitarrer & ett annorlundagitarr komp av sv/artist man kom på backtrack, och kanske trummor i slutenden etc av den låten.Stuket på låten snarlikt ’Oh Donna - Ritchie Valens’.Men frågan om man kommer att spela den öppetvid sängkanten passar den bra men vem vet var.Typiskt att man ska skriva låtar kring nyåret ?! 

ÄNDRINGAR PÅGÅR !
”Sker vissa ändringar av nätverket:Hemsidan, bloggen m.fl sidor osv.Om man ska vara kvar på nätet internet och är ett successivt jobb på detta (typ mindre)Mitt musicerande förutsätter så ändock ändå:Dag som natt vareviga dag med eller utan nätet,och så länge man lär lever i vital hälsa. Ack den spunna tråden musik äro älskade hobby, ett kall.”

BLOGG IMAGE
Enband's Musikanten


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.