Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Emilias Kåseri

En blogg där jag ventilerar om mitt liv.


Homepage » Besök Emilias Kåseri

Inlägg i Emilias Kåseri

New York, New York
Nästa vecka ska vi boka jag och Klara, iaf hotellet. Flygstolarna hade ju blivit en tusing dyrare på bara några dagar, så fick jag rådet av min beresta handledare på volvo att jag skulle chilla lite och kolla priserna varje dag. Plus att det billigaste priset nu inkluderar två mellan landningar, en av dom i Keflavikurflugvollur, min första tanke var "Que?!" Det lät som nått i Långtbortistan eller Narnia eller nått.. Men efter närmade efterforskning kom vi fram till att det var Island. Vi har även preliminärbestämt vad vi ska göra där nere.Vi ska vandra runt längst gatorna och bara titta och njuta av Times Square, Central Park, shoppa på 5th ave, Broadway, Little Italy, Chinatown, Wallstreet, Ground zero, Brooklyn Bridge, Madison m.m m.m m.m.. Vi ska gå på en Broadway föreställning, vi har siktat in oss på The Lion king.Vi ska försöka vara publik till typ David Letterman eller Conan O'Brian eller nån av deras morning-shows (det beror på ifall dom kan skicka biljetterna till hotellet och ifall hotellet kan hålla i dom åt oss tills vi kommer)Vi ska åka upp i Empire state Building, men bara näst högst upp :PVi ska ta en båttur, antingen runt hela Manhattan eller bara runt frihetsgudinnan och de tre broarna. Vi får se, beror på tid och pengar!Vi hade tänkt att gå på Madame Tussauds muséetSen ska vi äta gott och bo flott och bara njuta av allting!Det kommer bli fantastiskt!

Världen är så orättvis att jag blir förbannad
Här hittar ni en blogg som tillhör en Trollhätte-tjej som är 20 år, hon skriver om sin vardag och hennes kamp emot den vedervärdiga sjukdommen cancer som drabbat henne alldeles alldeles för tidigt. Jag vill lyfta fram bloggen för jag är så imponerad av vilken livsglädje och vilken styrka hon har. Man glömmer nästan bort vilken hemsk situation hon befinner sig i för man blir peppad själv av att läsa det hon skriver. Man vill bara rusa ut och leva livet liksom. Jag hoppas för allt i världen att hon blir frisk igen och kan se cancern som nått bra, för det kanske var den som väckte den där extrema livsglädjen och styrkan. Man vet ju oftast inte vad man har före man är nära att förlora det. Man har en tendens att skjuta på allt för man iskallt antar att man har all tid i världen. Man inbillar sig hela tiden, det händer inte mig, och absolut inte nu. Men det kan drabba alla närsomhellst. Usch, det känns så hemskt att tänka på det, speciellt när det drabbar så unga. Min pappas gamla arbetskompis dotter drabbades av leukemi när hon var 15-16 år, sen vad jag förstog det som så fick dom bort den, men nu har det kommit tillbaka igen och vad kan hon vara nu, 17-18 år nånting. Det är så jävla orättvist!

Jag kan inte sluta skratta
Vet inte vad det är med mig egentligen, är nog sjukt övertrött. Men nog är det inte bara jag som tycker att detta var hysteriskt roligt (fyfan va roligt det är i mitt huvud när jag ser situationen framför mig)Flinks första dag i frihet, fruktar Faluns hämnd Preem-macken, Falun Två tjejer ~23 har köpt sig varsin Dr Pepper att svalka sig med i värmen. På väg ut tappar den ena tjejen sin dricka så att den exploderar och det sprutar Dr Pepper överallt. En man ~30 som står med ryggen mot dem vänder sig om och skriker.Mannen: VAD FAN GÖR DU? Tjejen: Förlåt, jag råkade bara tappa min dricka. Mannen: Jaha, jag trodde fan att du sköt mig! Tjuvlyssnat, you make my day!

Pengar
Åh, jag kommer verkligen aldrig kunna avvänja mig vid den livsstil jag kommer utveckla här om några månader när lönen har återhämtat sig från New York. Fick min lönespecifikation idag.. Sa jag att jag bara har jobbat sen 17:e juni?

Tävling
Jag är med och tävlar om en goodiebag innehållande boken "Jenny S" av Denise Rudberg, Wayfarer kopior från Prestige, hårproduktstester från Paul Mitchell, dagkräm från Oliv Serien, nagellack Viva La Diva, accessoarpaket Glitter, handkräm Clarins, hårnålar H&M, läppglans Dior och ett läppglans Face. Tävlingen håller Rebecca i :)Tryck på bilden för att komma till tävlingen!

Dagens lilla roliga
"Jag hade så jävla ont i halsen dagen efter vi kom hem från Öland, jag tror jag kanske råkade svälja en kapsyl" - Jesper, drack två spritflaskor och "inte så många öl" under sina två dagar på Öland, och idag gjorde han då detta konstaterande.

Skriv på!
"STOPPA långa djurtransporter Alldeles för många djur transporteras idag på de europeiska vägarna under helt oacceptabla former. Det allvarligaste problemet är att djuren transporteras under alldeles för lång tid. EU:s regler tillåter idag transporter på flera dygn. Lagstiftningen måste göras om. Levande djur som skickas till slakt bör aldrig transporteras längre än åtta timmar. Stöd 8 hours. Målet är att samla ihop 1 000 000 underskrifter. Det kommer EU:s politiker inte att kunna ignorera. " - från http://www.8hours.eu/?lang=seSKRIV PÅ DU OCKSÅ!

Baksidan av Hollywood..
Vad fick dig att bli sån här? :(

Unhitched
Jag skrattade mig igenom nästan hela avsnittet, det var sjuukt sjukt kul verkligen. Anders håller på att skratta ihjäl sig varenda gång reklamen går, när den där stackars hjälplöse killen ligger under en massa lådor och hyllor och vägrar bli hjälpt. Försöker hitta den på youtube, but guess what, det funkar inte!!!! Fuuuuuck! Får försöka en annan dag :)Vart? tv6 När? 22:00 Måndagar

Sex and the city - now and then
Igår visades det allra första Sex and the city avsnittet, jag blev så sjukt nostalgisk, gud va längesen det var allt började. Och jag hade faktiskt aldrig sett första avsnittet, eller iaf minns jag inte att jag gjort det, men det visades ju för, vad blir det, nio år sen? Det var så kul att se hur dom har utvecklats allihopa, Miranda från att vara näst intill en manshatande kvinna som tror att män spelar ett spel hela tiden till att bli den första i gänget att skaffa familj, Carrie fann tillsist kärleken som hon sen ruta ett varit på jakt efter, och otroligt nog fanns han ju med i bilden redan från första början, Charlotte fick erfara att äktenskap kanske inte nödvändigtvis måste hålla hela livet utan man kan ångra sig och hitta någon annan (som jag inte tror att Charlotte i avsnitt ett hade ens tittat två gånger åt) och att ett familjeliv? med barn inte alltid kommer som ett brev på posten, men visst finns det andra sätt. Samantha, mansslukaren höll ju samma stil ungefär hela serien igenom, men även hon fann kärlek på slutet.(jag veeet jag veet, jag har hört en massa rykten om vändningarna i filmen, men snälla snälla den har jag inte sett så avslöja nu inget mer än det jag redan blivit påprackad, tack)Dom är sjukt snygga där ju, och tusen gånger snyggare är dom nu i filmen, tycker nästan dom ser yngre ut allihopa förutom Samantha, men så har hon ju en tantig frilla där också!

Vad är det med mig?
På jobbet (där dom har spärrat publishme.se, (JOOOOOY!!) sitter jag och kommer på en massa saker jag vill skriva om. Men det blir helt blankt i huvudet när jag kommer hem.Kan bero på att jag har mycket att tänka på, mycket som oroar mig... Ska försöka bättre mig, promise!


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.