Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Naken I Stockholm

jag är 23 år älskar sex och har bestämmt mig för att var öppen för de FLESTA förslagen. I min blogg skriver jag om mina fantasier, erövringar och min vardag. Och om du inte klara av de som skrivs slösa då inte din energi på att kommentera heller eller fortsätta att komma in

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Naken I Stockholm

Inlägg i Naken I Stockholm

Hittar ingen bra rubrik.
Jag förstår mig inte på folk i mellanåt. Har en vän som vill att jag ska prata med hennes man. Han vill ha bevis på att vi var på samma fest. Okej, kanske ska börja prata med varandra istället ! Har en annan vän som påstår att hennes kille inte vill ligga med henne pga hennes frisyr där nere trots att hon rakat den på alla vis som går. Kom igen, dra med han in i duschen då och låt han raka dig. Och sen har vi hon som bara har sex med sin kille när hon är full för då kan hon leva ut sina fantasier och sen skylla på vinet om de blir pinsamt. Suck, vad är de som kan bli pinsamt ni har varit tillsammans i 6 år. Att råka fisa i soffan när ni myser är pinsamt att prata snusk i sängen är hett. Jag förstår inte, människor i min omgivning som är sambo/gifta stirrar sig blinda på vissa saker.  Använd fantasin själva !

Fotboll
Är i Hägersten och kollar fotboll. Hammarby mot Bromma pojkarna. Dock kollar jag mer på killarna som spelar än fotbollen, är ju Malmö ff:are! Vad gör ni denna söndag?

6 Dagara kvar. .
. . tills jag fyller år ! Hörs lite senare för nu ska jag iväg och äta frukost/lunch men en kompis.

Vad händer ?
Varannan vecka är ni inne och läser som galningar andra veckan är vi långt under medel. Har ni barnen varanna vecka eller ? Helt sjukt, etta är ca ett år sen denna bilden är tagen.

Nakenchock
Jag och en kompis var på apoteket i dag, men vi blevutkastade. Men dom kan ju inte ställa fram en testflaska med glidmedel om dom sen blir sura när vi väl testar. Och hur vi testa den får ni fantisera om själva.

35 och ensam
Jag har tidigare skrivit att de äldre killarna som jag träffat här uppe har svårt för att binda dig. Jag menar har man setts i närmare 6 månader, och då snackar jag om 3-4 gånger i veckan, då är det väl inte så konstigt ifall man frågar vart man är på väg. Eller ? Tydligen, killar som jag träffat som är runt 26-30 springer så fort jag nämnert ordet förhållande. Även om det inte gäller oss. Dont get it. Och jag har hört dom mest konstiga svaren genom tiderna. "Jag har varit singel i 8år jag vet inte hur man gör. Jag känner inte att jag har tiden att anpassa mig för någon just nu helt enkelt." What ? Vi har hängt med varandra 3-4 dagar i veckan om inte mer, sovit ihop i ca 6 månaders tid och du har varit den mest underbara man jag kunnat tänka mig och du ger mig svarat : Jag vet inte hur man gör. Nä, man kanske inte kan lära gamla hundar sitta eller så är det mig han inte vill vara med. Men helt ärligt om du har varit singel i 8 år då är det kanske på tiden om du inte vill vara ensam. Ju äldre du blir ju svårare kommer det att bli, man måste lära sig chansa. Dessutom var det ju du som nämde de öppet för första gången, kommer du ihåg ? Jag hämta dig och din kompis vid Max. Jag skulle köra hem honom. Du sa att vi hade ett underbart förhållande. Jag var den bästa personen någonsin och sova ihop med osv osv. Jag stråla av glädje, jag dansa på roser tills du sa att du inte kunde anpassa dig. Jag är över detta sen länge, eller 2 månader, men jag har inte fått det ur mig fören nu.

Jävlar vilken orm
Tänk och vakna brevid den där

Brb
Är ute och ta fina foton med min nya fina mobil. Laddar upp dom ikväll. Medans jag är borta så tycker jag att ni kan svara på de här frågorna; 1. Vad tycker du om åldersskillnad ? 2 Finns det för- och nackdelar ? 3 Har du varit tillsammans me någon äldre/yngre ? Isåfall hur många år var det mellan er ? Jag kommer även svara på dessa frågor när jag är tillbaka och skriva lite om ett åldersskillnads förhållande.

YIHOOO !
Har fått en tidig födelsedags present, en vit iPhone. Nu blir det åka av.

Bara 9 dagar kvar
Tills jag fyller år. Dock har jag inga planer alls, får väl sitta här hemma och glo. Lika glad för de är jag.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.