Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

kashayas blogg


Norrländska numera bosatt i Stockholm. Studerar på juristlinjen. I min blogg kommer jag att skriva om lite allt möjligt. Mitt liv, vad jag gör, kläder, mode, skönhet, musik, boktips...

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök kashayas blogg

Inlägg i kashayas blogg

Det kom ett bud till mig
Med en Chiquita väskaEn kylväska närmare bestämtSom innehöll 6 st smoothiesPrecis efter att jag skrivit förra inlägget så ringde det på dörren här. Utanför stod ett bud med en lite kylväska från Chiquita som innehöll 6 st smoothies med superfrukter som innehåller en massa antioxidanter. Med lite tur kanske de kan mota bort förkylningen som jag känner är på väg.=) Tack till Chiquita och Träningsglädje!Återkommer med hur det smakar när jag hunnit testa dem och i väntan på det så får ni inte glömma att rösta på mig härNi kan rösta på mer än en person och ni kan rösta varje dag (dock kan ni bara rösta på mig en gång varje dag). Så kom igen och rösta nu, alla som gör det och kommer ihåg att lämna en kommentar kommer att få en läkning.Tack till http://misschillpill.blogg.se/ och http://emmelist.blogg.se/

Hemkommen från Universitetet
Microeconomics, eller var det en konstig besöksstatiskt.. jag vet inte rikigt.;-)Nu har jag kommit hem från första föreläsningarna på den här kursen. Handlade om microeconomics. Kan villigt erkänna att tabeller, diagram och formler kanske inte är min starkaste sida men om jag inte lyckas greppa det här så får min man helt enkelt förklara för mig. Det är fördelen med att vara gift med någon som har dubbel examen (civilingengör och civilekonom), han kan det där och kan förklara det för mig. Dessutom så tycker han det är kul att prata så han är bara glad när jag lyssnar för en gångs skull, nejrå jag bara skämtar. Jag lyssnar så klart (nästan) alltid när han pratar.Sedan så vill jag passa på att tacka alla eftersom jag hade besöksrekord förra veckan (har faktiskt haft det de varje vecka den senaste tiden). Verkligen jätteroligt! Sedan så har jag sett att jag fått en del nya prenumeranter på bloglovin' under förra veckan, mycket roligt det med! Välkomna hit.=) Sen sist men inte minst så jag vill tacka er som röstat på mig medans jag suttit på föreläsningen.http://anile.se/ , http://emelievanamnet.blogspot.com/ , http://mysunshinestory.blogg.se/ , http://fattybom.blogg.se/ , http://www.cosmopolitan.se/blog/inaddSå fortsätt rösta, alla som gör det får en läkning.=) Det går bra att rösta en gång varje dag och du kan rösta på mer än en person, glöm inte det!Nu ska jag sätta tänderna i Law & economics och se om jag lyckas förstå något.

Sovdags
Nu ska jag lägga mig så jag inte missar introföreläsningen imorgon. Kommer nog inte skriva något mer innan jag kommer hem imorgon så till dess, glöm inte att rösta här:Alla ni som röstar och lämnar en kommentar får en länkning och glöm inte att ni kan rösta varje dag!=)De som röstat hittills idag och lämnat en kommentar så jag kunnat länka är dessa sötnosar:http://hampusplaza.blogg.se , http://sofija.blogg.se/ , http://emmelist.blogg.se/ , http://hillsandcity.blogg.se/

Nu måste ni bli bättre på att rösta!=)
De senaste dagarna har jag rasat på listan så nu måste ni bli bättre på att rösta så jag har en chans att få gå på blog awards. Kom igen och rösta nu sötnosar! Alla som röstar och lämnar en kommentar får en länkning, det får givetvis ni som redan röstat också om ni lämnar en kommentar och påminner mig.=) Ni kan rösta en gång varje dag, glöm inte det!Please vote for me! You can vote one time a day.Nej, nu ska jag kika på TV en stund.

Vunnit
Jag har vunnit den här jättefina goodiebagen hos Lotta. Alla produkterna kommer från L8Nyberg.se. Gissa om jag ser fram emot att få hem den? Ibland lönar det sig att inte ha något för sig en fredag natt...;-)

Kanelbullens dag
Nu har svägerskan och hennes man och lilla bebis åkt hem så nu sitter jag och klurar med SVD:s profilen och fixar tvätten medans min man sover. Tog tydligen på krafterna att vara värd.=)Vi bjöd i alla fall på bullar; kanel-, kanel och hjortron- och blåbärsbullar. Kanel och hjortonbullarna visade sig vara en stor hit. Kul!Hoppas ni har haft en mysig söndag med en och annan kanelbulle dagen till ära.

Rosa månad
Nu är det oktober och rosabandetkampanjen är igång. Många företag har då kampanjer där man kan köpa saker och där en viss del av intäckten går till bröstcancerfonden. Bl.a. kan du handla i Lindex Shop Online! där Emma Wiklund har designat en kollektion, Pink collection, där 10% av vinsten går till Cancerfonden. Jag brukar alltid köpa rosa bandet och några av de produkter där en viss del av vinsten går till Cancerfonden.Personligen tänker t.ex. införskaffa Mavalas fina rosa lack i färgerna Osaka, Rosa, Poetic, Pink Diamond, Riga, Wichita (45 kr st varav 5 kr till Cancerfonden). Några av de färgerna är nämligen bland mina favoriter och när jag ändå kommer köpa dem ändå kan jag lika gärna göra det nu när en viss del av vinsten går till ett gott ändamål.

Lunchtips
Imorgon kommer svägerskan och hennes man förbi vid lunch så vi måste bjuda på något, förslagsvis något som går att förbereda. Vad sägs om att ge mig lite tips?

Lyxigt hemmaspa
Hade kunnat tänka mig den här randiga Sonia Rykiel handduken (995 kr) och doftljusen från Claus Porto (295 kr). Hade gjort hemmaspa kvällarna ordentligt lyxiga. Båda dessa och en massa annat fint finnas att köpa hos Drytrend. Just nu får man dessutom en exlusiv Claus Porto gåva värd 140 kr när man handlar.

Nyfiken på vad som gömde sig i paketen?=)
En varm och mysig jacka från Rut mfl. för 599 kr, tycker det var ett riktigt bra prisEn varm och mysig kofta från Rut mfl.Ögonsminkborttagningoch vinstenNu har jag öppnat paketen. I paketen från NELLY.COM låg en varm och mysig jacka och en kofta, båda från Rut mfl., och en eye make-up remover. Vinsten bestod av ett söt lite paket med babysaker från Nära och kära, perfekt till svägerskans nyfödda lilla grabb.=) Babysakerna var ett tröstpris i en tävling. Måste säga att det var ett väldigt fint tröstpris.

Och nu...
har jag varit och hämtat tre paket.glasspausNu har jag kommit hem från Posten där jag har hämtat tre paket, en tävlingsvinst och två paket från NELLY.COM. Riktigt roligt med paket faktiskt. Nu tänker jag sätta mig framför TV:n med en liten B&J:s glass. Mums!Vilken är er Ben & Jerry's favorit?


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.