Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

L I S A

Jag skriver om alla möjliga konstiga tankar som flyger omkring i mitt lilla huvud. Detta är resultatet av när en blondin försöker tänka!

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök L I S A

Inlägg i L I S A

"Fullkorn"
Nu säljer Brandt de skorpor dom råkar bränna lite som fullkorns skorpor. Bara för att inte förlora pengar på sina misstag. Jag lovar, de är så dom gör.

Har dom inte skräpplockare utanför Kupolen?
Jag slängde faktiskt den där i fredags!

Hej
Idag har jag inget att blogga om!

Nej, jag är inte trött längre
Man kan alltså bara förklara sin kärlek till sina fiskar (tjäna 25 spänn) en gång varje 12e timme.Fränt att jag nyss spammade funktionen och tjänade över 500 spänn på mindre än 12 sekunder. Lisa goes kunglig!

Äntligen..
.. Är tvättmaskinen klar! Nu ska jag hänga tvätt och sova. Godnatt.

Blogga blogga blogga
Gud vad jag bloggar mycket helt plötsligt. Jag kan lika gärna blogga om att jag bloggar. Det känns nödvändigt!

Tvätta inte på natten
Nej, jag har ångrat mig. Tvätta inte dina kläder på natten. Jag sitter nu här halvt naken och fryser rumpan av mig.. Inte kul.

En dum fråga med ett dumt svar

Tvätta alltid själv!
Just nu sitter jag uppe för att jag måste hänga upp mina kläder när tvättmaskinen är klar.Va dum jag har varit under hela grundskolan.Tänk vilken bra anleding det hade vart till att få stanna uppe längre på vardagar!

Niklas jobbar på SVT
I veckan kom Niklas till mig med 100+ filmer och sa att jag ska få nått om jag kollar på alla inom en vecka, och såklart sa jag att jag kommer lyckas!Nu när jag har förklarat för Niklas att jag var ironisk och inte alls ska titta på dom där filmerna på en vecka, tycker han att jag har blivigt ägd. Hur får han ihop det?... Han är allt lite blond han med.

Det där med bio
Varför går man egentligen på bio?Först är reklamen så lång så man glömmer bort varför man egentligen är där, sen glömmer man bort att man har godis bara för att man blir så inne i filmen, och så får man inte ha telefonen påslagen. Helt värdelöst ju..


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.