Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

De säger livet börjar vid 40, nu är jag 50...vad hände?

Åsikter, dagfunderingar om jobb, barn och barnbarn och mycket mer.


Homepage » Besök De säger livet börjar vid 40, nu är jag 50...vad hände?

Inlägg i De säger livet börjar vid 40, nu är jag 50...vad hände?

Silverlera
God morgon. Sitter och tar en kopp te och en macka innan jag ska åka iväg till jobbet. I dag regnar det och jag önskar att jag vore på Korsika eller Korfu Nu börjar det lugna ner sig på jobbet en aning, så jag och min kollega kanske till och med hinner fixa till det i vårt rum. Vi har tänkt att möbelera om och det kommer förhoppningsvis bli mycket bättre. Smycken av silverlera här nedanför I köpte vi in silversmides prylar till vår metall cirkel och då såg jag något som heter Silverlera. Är det någon som hållt på med det? Hur som helst verkade det himla kul och tankarna på att starta en kurs i det börjag växa fram. Men erfarenheter från er skulle vara jättekul att höra.

KORSIKA INTE KORFU
HA HA HA HA HA HA HA....nog för att jag är förvirrad ibland men nu står jag nog i zenit. Jimmy och Anna är på KORSIKA INTE KORFU.

Perfekt surf fotölj
Först en liten ändring för er som inte läser alla kommentarer. Jimmy och Anna är inte på Korsika utan på Korfu.  Det är väl lika bra där antar jag. Så trist att dom åker nu när det är så fint väder i Sverige. Dom vill säkert att det regnar och är driv is på gatorna i Svedala just nu. Nu sitter jag i min nya fotölj med datorn i knät, och den är perfekt att sitta och surfa i. Även Hugo såg sugen ut att få komma upp vilket han fick en stund. Även om det bara var i mitt knä, för i fotöljen får han inte sitta. Har i dag beställt en sån där inspelningsbar box till tv’n. Har velat ha en sådan länge nu och eftersom det var dags att byta tv abbonemang slog jag till med en sådan också. I morgon ska jag iväg och köpa resten av tapeterna som ska bli en fondvägg i vardagsrummet. Så till helgen sätter jag nog upp dom också. Dessvärre har jag fortfarande glömt att köpa batterier till min kamera, och mina uppladdningsbara är som helt bortblåsta. Men så är det ju att ha tonåringar i huset och ingen har en aning om vart de tagit vägen heller...phuuuuuuu.

Fy fan vad jag e glad!!!
I går eftermiddag blev hela vardagsrummet färdigt. Dessutom hittade jag en fotölj på Blocket som hade exakt samma tyg som min soffa. Det är en sån där relaxfotölj som man både kan ta upp fotstöd på samt gunga och ligga ner. Den gjorde sig jättebra här. De är ju svindyra på en möbelaffär, men jag fick köpa den för 700 kr....kanoonbilligt för den eftersom den ärven är helt felfri och tyget är rent och fint. I morse när jag vaknade kunde jag knappt slita mig från vardagsrummet. Utan stod där mest och tyckte allt var så fint. Men så brukar jag göra när jag fixat med något. Naturligtvis är batterierna slut i kameran så bilder får jag komma med i kväll. Jimmy och Anna är nu på Korfu och har det skönt. Det behövde dom efter all otur de hade med vädret på deras semester. Nej, nu ska jag inte sitta här mer utan ta mig i kragen och åka på jobbet.

Man kanske skulle blivit målare
I dag har det varit högt tempo i det här hemmet. Åkte i förmiddags iväg till Mio möbler och köpte tapeter som jag tittat på ett tag men inte kunnat bestämma mig. Men nu slog jag till. Hem igen och visade Josefin hur hon skulle göra när hon tapetserade. Eftersom man inte behöver limma på tapeten utan på väggen. är dom här tapeterna jättelätta att sätta upp. Hon kom igång bra och förstod genast hur man skulle göra. Under tiden spacklade jag i vardagsrummet för att kunna sätta igång så fort som möjligt. Sen var det upp och ner på stegen, limma, skära, mönsterpassa, torka lim, trampa i lim. Helen och barnbarnen kom hit och livade upp dagen också. Olliwer passade på att salta ner hela skinn fotöljen. Han kanske inte tyckte oxen var tillräckligt salt. Sen ville han nog tapetsera med mig, för han stod gärna på stegen nedanför mig. :) När 1/3 var färdigt la jag ner för i dag. Det blir skitsnyggt! Och Josses rum blev jättebra också. I morgon tänker jag sova länge och sedan fortsätta med resten av rummet. Bilder kommer senare.

Yesssss för Spotify
En riktigt hård arbetsvecka är över. Har jobbat ikapp mig och gå igenom schemat en gång till på måndag när jag vilat ögonen och hjärnan över helgen. Jag har fått Spotify föresten. Det är det där programmet där du kan lyssna på all musik och lägga upp egna playlists med all musik du vill. Det är det programmet Magnus Uggla är så irriterad på. Tänk att så många artister inte förstår hur bra det är att man lyssnar på deras musik via nerladdningar eller som i detta fall Spotify. Ju mer man lyssnar desto mer vill man se dom på en konsert. Men många artister är sura för att de inte får sina skivor sålda. Men i dag är det inte så många som köper skivor längre. Så då är det viktigare att artisterna får ut sin musik så de blir attraktiva på marknaden för konserter. För några pengar på cd skivor tjänar de inte längre. Om de inte heter Madonna, Brittney Spears eller Michael Jackson. Men hur som helst är jag jätteglad för mitt Spotify.

Regeringen är ett stort skämt
Visst har ni hört att år 2009 ska bli ett år då man satsar på psykiatrin? Jo så ska det vara och alla ska få rättigheter att själv välja var de ska få vård. Oj vad fint det låter. Men hur ska man kunna erbjuda den vården de har rätt till och ge dom valfrihet när allt fler psykiatriska vård/hjälp/service/arbets inrättningar blir tvugna att lägga ner pga att budgeten är alldeles för snålt satt? Får dessvärre inte säga mer men så fort jag får ska jag öppna mitt hjärta och kräkas ut allt missnöje jag känner för den här regeringen som vi har nu.

Trist blogg
I dag har det verkligen varit en intensiv dag. Jobba, jobba, jobba...lunch...jobba, jobba, jobba. Har nu på kvällen suttit med att fixa lite foton. Det är dags att uppdatera fotoväggen i sovrummet. Men nu tycker jag att det fattas ramar, så det får bli en sväng på Ikea snart och inhandla fler. Det var allt jag hade att säga i dag. Så natti natti.

Ännu en Greyhound
Vi har fått Helens greyhound Meiou (uttalas Mjo). Hon hade ingen möjlighet att ha kvar henne och eftersom vi alltid älskat den hunden tog vi helt enkelt över henne. Så nu har vi två Greyhounds och en liten Hugo. Meiou är verkligen lekfull för att vara den rasen. Hon älskar att busa och är nästan alltid med på noterna när man kastar boll. I går var vi i Magelungen och lät Hugo simma. Meiou blev väldigt intresserad av vattnet, fast det normalt sett inte är något en Greyhound alls tycker om. Även om hon inte badade så stod hon ganska långt ut från kanten med fram tassarna på en sten. Så jag tror det endast är en tidsfråga om när hon hoppar i. Här är lite bilder från gårdagen i alla fall. Hugo börjar närma sig land Meiou har hittat en stor sten och är nära att hoppa i Men vågar inte riktigt Nästa gång hoppar hon nog i Iza ville helst bara gå och äta gräs Men Meiou fick fart på allihop

Bredbenta män
Tittade nyss på Sommarkrysset på Grönan och såg dansbandet Scotts uppträda. La då märke till att de två grabbarna som stod i fronten (vad de nu heter) gör som de allra flesta män.....står väldigt bredbent med benen. Detsamma gällde grabbarna i Heat (se bilden). Det har faktiskt slagit mig om och om igen varför män alltid står på det viset. Det gäller faktiskt inte endast artister utan även andra män. Ta en titt nästa gång du är på stan och kolla in killarna när de står still så får du se. Ju fler tillsammans desto bredare har de benen. Ta en titt på oss kvinnor så står vi absolut inte på det sättet, utan mer med benen i hop. Är det för att kvinnan ska vara kysk? Kan männens breda ställning bero på att de ska utstråla säkerhet och att de är stadiga eller pålitliga. Eller beror det helt enkelt på att deras pung är så stor att det är enda chansen att få lufta ballarna lite? Alltså....ju större ballar desto bredare benhållning. Eller hur ligger det till killar?


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.