Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Krokek(Kolmården) o vad som händer här


en blog som man kan läsa om vad som händer runt Kolmården, aktiviteter,tips,rolig som tråkigt


Homepage » Besök Krokek(Kolmården) o vad som händer här

Inlägg i Krokek(Kolmården) o vad som händer här

Vårdcentralen stängd Torsdag & Fredag
Vårdcentralen har stängt på Torsdag 27/8 & Fredagen 28/8 på grund av utbildning

Inbrott i två villor i Måndags i Krokek
Som man kan läsa på Nt.se har Två villa inbrott ägt rum i måndags vid Lunch tid, De bröt upp fönstret o tog sig in o stal guld o kontanter ett Vittne har sätt två personer i en mörk bil,om du har upplysningar om en mörk bil som cirkulerar hör av er till Polisen. 011-11414,Till Artikeln på Nt.se

Det litterära Sällskapet för Ester Ringnér-Lundgren
Lördagen den 29 och söndagen den 30 augusti håller det litterära Sällskapet för Ester Ringnér-Lundgren årsmöte i Krokek, som hade en speciell plats i ERL:s hjärta. Det var i Krokek författaren sedan unga år tillbringade alla sina somrar och Krokek har varit inspirationskälla och förebild för många av miljöerna i hennes böcker, bland annat i den långa serien om slarviga, roliga Lotta (47 titlar) och böckerna om Tussi, samtliga utgivna på B. Wahlströms bokförlag. Ester Ringnér (1907-1993) skrev mer än 140 barn- och ungdomsböcker och toppade under flera år bibliotekens listor över mest utlånade ungdomsförfattare. Hennes böcker finns översatta till en rad språk men idag är de sedan länge slutsålda på förlaget. Sällskapet för ERL arbetar för att sprida kunskap om författaren och få till stånd nytryck av hennes böcker. Vi är ett trettiotal personer som under helgen kommer att vandra runt i Krokek och titta närmare på alla platser vi känner så väl ur böckerna. För mer upplysningar, kontakta Sällskapets ordförande Marianne Ringnér mobil 0703-295711 Sällskapet för Ester Ringnér-Lundgrenhttp://www.estersallskap.se Pg: 22 74 40-5 Orgnr: 802433-0428 Årsmöte med årsträff 2009 blir i Krokek (2 mil norr om Norrköping) den 29-30 augusti 2009. Vi kommer att deltaga i Bok och Biblioteksmässan i Göteborg 24-27 september 2009. Vi håller följande seminarier på De litterära sällskapens scen Torsdag 24 sept kl 17,00-17,15 "Förtrollande världar" Fredag 25 sept kl 18,30-18,45 "Dikt och verklighet i ERL's författarskap" Lördag 26 sept kl 9,30-9,45 "Kunskap och nöje i ERL's litteratur"Tackar för detta mail. Samt att Vi önskar er Välkomna till Krokek.Mer att läsa på wikipedia om Ester

Krokek OK får nobben av Kommunen
I Nt kan man läsa om elljus spåret som Krokek OK äger o sköter, men som de önskar bli av med som man kan förstå, att Kultur o fritidsnämnden ger dom nobben kan man också förstå.Bengt Cete (MP) som sitter som Ord i nämnden bodde i Krokek och jobbade som tjänsteman och skötte allt som rörde kultur och fritid i Kolmården, Bengt drev fritidsgården,badet, och biblioteket i många många många år, flyttade sedan från orten.Bengt cete vet precis i vilket skick elljus spåret är i.Att det skulle stå i motsatt till nämndens uppdrag, så börjar man undra vad är deras uppdrag då?läs mer på nt.till artikeln i ntNär man tittar på Kultur o fritidsnämndens hemsida så rimmar deras svar dåligt.Till Krokek OK hemsida

Kolmårdsdagen?
Ja nu när det är Augustifestival i Norrköping.Då kommer man till samma fråga, Varför lades Kolmårdsdagen ner??, då vi hade marknadsstånd, föreningar och företag som visade upp sig samt en scen som det spelades musik från. Det va många som va ute i centrum då, samt gick tipspromenaden som anordnades.så nästa undersökning blir ska Kolmårdsdagen återuppstå till nästa år.Vi tycker det så vad tycker du`?

Krokeks/Kvarsebo församling Höstprogram
Krokek och Kvarsebo församling.Här har ni hela Höstensverksamheter som Kyrkan harklicka för större bild

Gäst arbetarna i Strömsfors
Ja nu blev gästarbetarna som campade i Strömsfors bort körda av Kommunenmer går o läsa på Nt.se

Ny Undersökning
Ja rösta nu.Vad du tycker om o bygga ett stort dagis vid korsningen Torsvägen /Munkvägen?Torsvägen trafikeras ganska mycket och Hastigheten är högDet är också det sista Sumpmarksområdet, Med skogsduvor,ugglor och grodor o mycket mer.naturrikedomen i området är stort.Vårat förslag är o bygga där Tintomara ligger på Munkvägen bort från trafiken, området mellan Hultstugan o Tintomara är stort vi ställer oss frågan nu när de förstörde sump området som Tintomara är byggt på Varför förstöra mer skattepengar o Sista delen av Sumpskogen, Tintomara är bara byggt provisoriskt med drift tid på lägst 2 år o högst 5 år.läs mer om detaljplanen på denna länkSå vad tycker du?

Negativt o bo i Krokek
Ja vår röstning om vad som är negativt o bo i KrokekBlev:Trimmade mopeder 13 (92%) Brist på gemenskap 3 (21%) Brist på polisen närvaro 5 (35%) Turisterna till djurparken 4 (28%)Trimmade mopeder toppar med 92% som inte är något som man blir förvånar översedan kommer ju bristen på Polisens närvaro.Tack till de som röstade.

Stavgång Kolmården arr Frilufsfrämjandet
Frilufsfrämjandet börjar anordna stavgång den 12 AugSamling vid Scoutgården på Syrénvägen(12 Aug - 30 Sep)därefter Strömsfort gamla skola vid Ok´s klubblokalOnsdagar kl 18:00 - ca 19:00100:- + medlemskap (stavar kan lånas)

Hundutställning Kolmården
KOLMÅRDEN HUNDKLUBB.anordnar hundutställning på idrottsplatsen i SandvikenLördagen den 5 SepBedömning börjar kl 10:00Försäljning av kaffe,dricka och korv kommer finnas på platsLäs mer på Hemsidanom alla aktiviteter Föreningen bedriver.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.