Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Efter regn kommer solsken

mitt liv, åsikter, musik och film. Jag är bättre än du.

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Efter regn kommer solsken

Inlägg i Efter regn kommer solsken

Jodida pero contenta
Jag har varit sjukt dålig på att skriva i sommar, har haft massa grejer för mig sedan inget direkt intressant att skriva om tror jag.Sitter hemma nu, har hosta som jag haft hela sommaren. David ligger och sover på soffan och jag sitter och dricker en cider för att jämna ut baksmällan lite. Jag och David delade på en låda vin igår, ja jag vet att det var torsdag igår och att kl bara är typ strax efter 14 nu. Men jag jobbade inte idag och då kändes det som att det var fritt fram. David bor hos mig nu, det går faktiskt rikigt bra, mot all förmodan. Hector var förbi igår också med en låda cigg som han köpt åt mig när han var i Polen, omtänksamt tyckte jag, david vart mest svartsjuk. Men då får han väl vara de då.Hjälpte David att hitta till ett kontor där han skulle på intervju igår, han fick jobbet! det är skit bra, han blev med ens skit possitiv.Daniel har farit till Skeå nu, fått sin fotbojja och kommer vara inlåst i sin lägenhet nu ett tag. Kanske lika bra, killen är ju fan Insane! Rolig fast inte rikigt klok.Min syster och hennes familj var här i veckan, vi var på Grönan. Skit jobbigt, heeeela jävla dagen var vi där. Jag gillar inte karuseller, så jävla överskattat jävla skit. Det var kul att träffa syrrans unga och så men det var skönt när dom for också.Ikväll kommer Sebastian och eventuellt Krilo hit, Sebastian har varit i Skeå någon vecka så varken jag eller David har träffat han på ett tag. och Krilo har man inte sett på typ evigheter, snackat med han lite på telefon bara men inte mer.Nästa vecka är jag helt ledig och veckan efter de så börjar min skola om. Jag har trotts allt hunnit med rätt mycket i sommar, för er som tål så kommer jag berätta, resten får vara ovetande.Näe nu ska jag hoppa på David, han väckte mig tidigt i morse och var skit jobbig så nu när han väl sover ska han fan få igen. Ska nog göra lite kaffe också, vi var duktiga och gick till affären och bolaget tidigare, för en gång skull så har jag en full kyl, med både öl och mat. Det blir en gammal klassiker ikväll, Tacos! Skit länge sen man käka de.. Skit länge sen jag änns handlade annat än öl för den delen."Men mat är överskattat, och när man väl supit några månader så slutar man ha ont i magen" citat från min kära vän Daniel.Tack och hej.Ps. Måste även tillägga att jag lyckas undvika Skeå hela sommaren! Ett nytt personligt rekord för mig, två hela sommrar utan att behöva vistas i den där jävla hålan. Ds.

Ciao
Jag har inte skrivit på ett tag, jag vet. Sorry.Allt just nu känns jätte konstigt.Danne tog en överdos igår, och allt vart uppochner. Så mycket har hänt sedan jag skrev senast. David bor hos mig. Och just nu känns det bara bra att skriva lite. Sebbe har åkt till skeå, Tomas också, det känns riktigt tråkigt. Rikigt tråkigt. Må saker och ting lösa sig.Sommaren är här och vad som hällst kan hända. Diskutionen ikväll är barn, jag gillar inte barn. Danne har barn, han får inte änns träffa sin unge. Vad fan är de för nått?Dannes morsa har fått en strocke också, oj känns som om jag snackar om Danne så mycket. Men så mycket saker som hänt har cirkulerat kring honom. Han fåt fotboja nu när han åker upp till skeå nästa han åker upp.barn, any ways, dont like them. Danne är ju kanske inte rikigt världens bästa farsa, och det vet han. Men försöker snacka han till ett bättre liv att leva än det han lever nu, kanske inte kommer att hända men ändå.Davve tjatar om det han ska ha, suck, jävla tjat fitta asså. Han kommer att få de han behöver snart. Om inte så får han fan spö av mig. Har fortfarande sår fulla armarna efter att jag och Sebbe hade lite fight, fast på skoj, men det som först är på rolig blir inte på skoj så jäva länge. Fan Sebbe.men menSka återgå till dessa vi får se när jag skriver nästa gång.Ciao.

Förbjud ungjävlarna!
Jag kan tycligen inte släppa ämnet som diskturerades igår, att förbjuda rökning på uteserveringarna. Så jag måste gå tillbaka till ämnet.Jag gillar inte barn, jag vill inte ha barn i min närhet när jag är ute. Om rökning förbjuds på uteserverigngarna så tycker jag att jag att vi ska förbjuda ungjävlarna också. Inte fan uppskattas ciggarettrök mer än snå jävla små kids som springer runt benen på en snorar och skriker! För mig är barn lika besvärande som jag antar att ciggrök är för ickerökaren.Sen gillar jag inte avgaser häller, men vist fan måste jag andas in den skiten fast jag inte kör någon bil. Så förbjud bilen också!Förbjud allt vet jag!

Ickerökare=inne, rökare=ute
Har läst lite debatter och artiklar på nätet angående rökare. Det har diskuterats hur vida vi ska tillåta rökare att röka på uteserveringarna och försäkringbolaget Skandia vill höja livsförsäkringsavgiften för rökar med 500kr.Ickerökaren jublar högt och menar på att deras skattepengar sedan måste betala rökarnas sjukhusräkningar. För det första så hjälper det inte ickerökaren på några sätt att rökarna betalar en högre avgift till försäkrningsbolaget, eftersom att detta är pengar som går i försäkringsbolagets ficka! För det andra så betalar en rökare också skatt precis som en ickerökare, jobbskatt och bensinskatt osv. Rökaren betalar tillochmed mer skatt än ickerökaren, 21,64 kr per paket.Jag kommer inte argumentera och säga att ciggaretter är så jävla bra, för de är inte så, de skadar din hälsa och det finns bevis på detta. Men det vorde jävligt skönt att bo i sverige och få ta något jävla beslut själv! Att inte bli styrd av jantesverige där igen ska vara bättre än någon annan.Men vet du vad? Jag är fan bättre än du! Och vill jag röka på uteserveringarna så ska jag fan göra det. Luften är fri! Eller ska man ha någon 2-barnsmamma som hänger över axeln och gnäller en i örat och menar på att det fan inte är Okej att röka på uteserveringarna längre? Att man hemskt gärna får förstöra sina organ och röka precis hur mycket man fan vill, men vart?Det är så jävla abderitiskt att det inte är sant, hur långt ska denna häxjakt på rökarna egentligen gå? Jag menar det bestämdes en gång i tiden att man inte längre fick röka inne på krogarna, bestämde vi inte redan där att rökarna får vara ute och ickerökarna får vara inne? Näe nu har ickerökarna kommit på att de inte vill bli störda när de sitter ute häller trots att de var de som flyttade ut alla rökarna till uteserveringarna. Jag har förståelse för de som tycker att det är jobbigt om någon sitter och kedjeröker bordet breve när man sitter ute och äter eller liknande, och då tycker jag att man snällt kan be rökaren flytta sig eller släcka ciggen så man kan njuta av sin mat i fred. Det handlar faktiskt om att kunna komprimissa, att kunna ge och ta, även när man är ute på krogen!Näe nu ska jag iväg och blåsa lite ciggrök i ansiktet på någon som ser ut att behöva lite argumentationsunderlag..

Jävla tjockis!
Det regnar idag, det gör inget är ganska mysigt faktiskt, jag jobbar hela dagen och ikväll så då känns det inte som jag missar nått.Klippte mig och färgade håret igår så nu känner jag mig fräsh, fick tag på Danne tillslut han stannar en helg till vilket känns kul. Vet inte rikigt vad jag ska skriva, såg just en blogg som en tjej som jag gick gymnasiet med har. Det är ju så att man blir mörkrädd, att tjejen har så dåligt självförtroende, eller bara är så korkad och njuter av den uppmärksamhet hon får är ju tamefan sannslöst!Btw så gjorde jag ett test på Dn.se för att se vilket parti i eu-valet som passar bäst på mig, tydligen borde jag rösta på piratpartiet eller Moderaterna.. Jag vete fan vad de blir man röstar på..Läste just en artikel på aftonbladets hemsida där de skriver att feta människor är offer, tyvärr så är det inte så. Feta människor är ett samhällsproblem, DE om någon står för mycket miljöförstöring i dagenssamhälle! För ska en tjockis köra/åka bil så efter som de väger mycket mer så kommer det dra mer bränsle från bilen, de äter mer vilket kan i många led visa att de förstör naturen. Inte bara i tanke på att det producerar mer skräp än en normalviktig person utan att eftersom att de äter mer så måste man producera mera mat. Vilket leder till att vi fortare odlarsönder våra marker, avlarsönder vår nötkreatur och totalt släpper ut mycket mer koldioxid! Jag menar inte att feta är mindre värda, jag menar bara att om de inte kan tänka på sig själva att tänka på andra, att försöka se helhetsbilden av hur naturen verkligen påverkas. Att tänka lite längre än till magen! Jag tycker inte man ska försöka inskränka och reducera fetman och klappa det feta på huvudet och tycka synd om dem! Absolut inte! Den som inte har diciplinen att hålla sig i normalvikt får fan ta igen det genom att banta och träna! Vist kan det vara så att personen i fråga kan lida av en sjukdom eller liknande då är det en annan sak, men alla överviktiga gör verkligen inte det! Missförstå mig rätt, när jag skriver fet person så menar jag en person som inte har ett normalt BMI.Näe nu ska jag jobba lite. Ciao tjockis!

Störd
Det är så sjuuukt varmt på kontoret idag! Sitter på ett kontor med glasväggar, och det är som en jävla bastu här inne!Har klipptid eftermiddag men måste avboka mitt jobbpass till ikväll då, så vi får se om jag får bli fin eller måste jobba.Danne har jag inte fått tag på sedan i lördags, undrar vad fan han har hittat på nu. Biggy var här i helgen också, har inte träffat honom på år och dagar, men han verkar vara sig lik. På lördagen satt vi i närheten av stadsbiblioteket på kullen där och drack öl och kollade på de som kämpade och sprang maran. Att de orkar..Tog några fina bilder i helgen, ska ladda över dom till datorn så fort jag har tid och lägga upp en och annan här..Är smått störd på en person också, fast egentligen så har den personen myckt liten påverkan på mig just nu och jag tycker att han är en idiot..Älskar btw Robinson-Christians blogg på finest, haha, han är som härlig den killen. Jävligt roligt att läsa om vad fan han ställer till med. Söker empati hos sina läsare, vissa går på det, andra inte. Han har skrivit ganska detaljerat om sitt liv den senaste veckan och man kan ju undra hur smart det är, kan ju vara bra att utelämna vissa grejer.. Ps. lägger upp en bild från förra helgen.

Sund
Är grymt trött idag, lite ont i huvet. Inte för att jag drack öl och vin igår tror jag, mest för att jag sov typ tre timmar. Ska åka direkt hem efter jobbet sen och försöka powernapa i en timma. Tomas har lovat att han ska laga middag och gå på bolaget åt mig så att jag skulle hinna vila lite efter jobbet.Efter Sund festen igår så gick jag förbi Daniel, där var både Daniel och Danne, vi snackade ett tag. Danne sov hos mig för att han inte årkade ta pendeltåget till hans morsa, och efter att jag hade pratat med en speciell person igår så var det skönt att han var där..Ska jobba lite nu tänkte jag.

Over and Out
Ja då har man pratat med han, nu är de över. Over and fucikng jävla out!Känner mig så sjukt jävla blåst..Hur dum får man egentligen var?Ciao

The Hangover
Helgen närmar sig, idag tosdag så ska jag och Linnéa på sommar fest på PRföretaget Sund. Igår var det biografägardag och vi såg trailers hela dagen på Skandia biografen, efter det så gick de flesta vidare till middag på Junibacken, men eftersom att jag var tvungen jobba så fick jag lydigt gå vidare till nästa jobb.Kell bergkvist och Ulf Malmros var och presenterade en trailer ur en ny film som de gjort, såg många trailers av filmer jag verkligen vill se när de kommer ut på bio, men vissa håller de ju fortfarande på att spela in.På tisdagskväll var jag också på biografägar event fast på biograf Sergel och såg Sommar med Göran och Baksmällan (The Hangover), hade faktiskt trott att Sommar med Göran skulle vara ännu roligare än vad den var. David Hellenius och Peter Magnusson var och presenterade Sommar med Göran och pratade om den lite före vi fick se den.Sitter och mailar lite folk för att kunna lägga upp lite Ice Age 3 grejer på nätet, går rätt bra. Som sagt så är det PRfest med Sund ikväll och sen i morgon så blire typ massa Skeå folk hemma hos mig, Jesper kommer nog vara med en stund också men han åker bort på lördagmorgon så han stannar nog inte så sent. Jag har bokat resa till Köpenhamn över midsommar nu också, har bokat boende också men vill försöka betala det i förväg så att jag vet vad jag har att leva på tills min Emmelie kommer och när hon är här.

Cooler
stråålande sol idag, ruskigt varmt. Tog på mig en kjol i morse och samtidigt kollade jag vädret på nätet om det skulle hålla i sig, enligt den sajt jag kollade på så skulle de inte göra de, så jag bytte till jeans istället och på lunch promenaden så höll jag fan på att svettas ihjäl! Mitt jobbpass är inställt ikväll och jag ska se Sommar med Göran kl 19,15 sen, först ska jag träffa Tomas och dricka en kaffe och få tillbaka mina skor som jag lämnade hos han i söndags. Och i morgon ska vi egentligen bara se filmer och trailers på jobbet, måste dock gå tidigare för att jag ska jobba på amf på kvällen vilket känns surt för att de bjuder på middag och sånt. Men det känns ok för på torsdag så är vi bjudna på sommar fest hos ett PR-företag som heter Sund.Ska jobba klart så jag får en timmas sovmorgon i morgon, vill inte komma hit för att jobba en timma för att jag inte vart klar idag och sen åka in till stan.Ciao

Ringde
Ringde han tidigare idag från jobbet, han sa att han förhoppnigsvis kommer att kunna prata ikväll. Men jag lär ju inte sitta hemma och vänta på att han ska ringa, han har sagt så jävla många gåner att han ska ringa och det slutar med att han aldrig ringer. Måste ändå prata med han, orkar inte ha det hängande över mig längre. Vill tänka på framtiden nu..


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.