Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

"En Blekt Blondins i-Landsliv"


Följ mitt utomordentligt varierande liv som blondin i Sveriges huvudstad med allt från mode och skönhet, blöta utekvällar och i-landsproblem. Här utlovas även smaskigt skvaller och det senaste från kändis- och nöjesvärlden!

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök "En Blekt Blondins i-Landsliv"

Inlägg i "En Blekt Blondins i-Landsliv"

Kvällens OUTFIT!
Sitter med världens bästa MICAELA och dricker vin på balkongen och snackar skit. Ska träffa upp de andra tjejerna sen så ska vi röja! Här är kvällens outfit : Härja lugnt nu, drick varannan vatten!haha   PUSS

Ultimata Partyhöjaren!
Gott folk, Lyssna på den här och ert partyhumör är kirrat ;) Yeah!

------------PERFECTION---------
Marissa Miller är så sjukt snygg. Perfekta hårfärgen också ! Nej det blir nog snart ett frisörbesök för mig, med en bild av henne i fickan :) Älskar Klänningen!

Jag och Linda Rosing??
Fick en kommentar om att jag var lik Linda Rosing..Hmmm vart då?? Malin?? Linda?   HAHA  

FREDAG!
Godmorgon gott folk! Fredag idag, Härligt! Så hur ser planerna ut för idag? Tvätta (2 IKEAkassar med tvätt, SUCK!) Möta upp Micaela på stan för tjejsnack och shopping Förkrök (antingen hemma eller på uteservering, beroende på vädret!) UTGÅNG - HÄRJA! Hur ser era planer ut för idag??  

Jag vill ha sol nu!
O kan nån tala om för mig vart fan solen är??  

FUCKIN'LOVE IT
Sorry för dålig uppdatering idag. Har städat hela lägenheten och det tog i princip hela dagen. Men det var det absolut värt! Nu skulle inte tanterna från "Rent hus" hitta en enda liten kvadratdecimeter att klaga på! Hurra för Arieldoft! Ikväll händer absolut ingenting. Ska spendera Torsdagskvällen med Simba och Lina och Criminal minds. Imorn då jävlar smäller det! Fredagar = Fuckinloveit Hugs and kisses  

Ingen sömn utan CSI
Jag har en sjukt dålig vana om kvällarna, och det är att jag inte kan sova innan jag sett CSI som börjar vid 12. Kanal 5 lägg ner serien under en vecka bara! jag behöver den sömnen, haha. Nej men ikväll är det faktiskt OK. Ska inte stiga upp förrän klockan 8 imorgon så. Nu måste jag skynda o kolla så jag inte missar början! Godnatt!  

Tradigt värre...
Vaknade för en stund sen, slumrade till ett tag på soffan..välbehövligt med 30 minuters powernap då och då. Jag var sugen ett tag förut på att gå ut ikväll, men tror jag sparar det till Fredag istället. Nu ska jag bättra på brännan med vårt solarium inte bra alls jag vet, men Hey studenten är om några dagar och solen har inte synts till idag..:) So Long! Bjuder på en dagens

Klassmys på Vindö!
Nu är jag tillbaka igen. Har haft en riktig kanondag hemma hos min mentor på Vindö. Hela klassen var samlad, vilket var riktigt kul! Vi lagade mat tillsammans, snackade gamla minnen och kollade på gamla bilder från ettan och tvåan. Kommer sakna min klass! Jag på bussen dit Micaela Jag och Malin Det ser ju ut som hämtat direkt ur ett matprogram! Hallon, gräddglassm grädde och maränger. MUMS! Till bords   Tack Karin och klassen för en toppendag!  


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.