Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Bagisbloggen - allt om Bohemian Bagarmossen

Allt du visste och inte visste om söderförorten Bagarmossen. En blogg för dig som älskar Bagis eller bara är nyfiken på vad som händer här.

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Bagisbloggen - allt om Bohemian Bagarmossen

Inlägg i Bagisbloggen - allt om Bohemian Bagarmossen

Hallå alla kreativa Bagisbor – sök kulturbidrag!
Bagisbloggens uppmaning att tipsa om kreativa människor i Bagarmossen har faktiskt hittills lett till ett antal nomineringar. Men vi vill givetvis gärna ha in fler. Och så vill vi gärna att fler blir kreativa och utnyttjar sin kreativa potential. Vem vet, kanske din idé eller ditt projekt till och med är värt ett kulturbidrag från [...] Var det här intressant/kul eller liknande? Vill du ha mer? Läs: Kreativa Bagisbor del 1: Petrus Dahlin – barnboksförfattareAnnonser:

Lördag: Tomas Andersson Wij i välgörenhetskonsert i Bagis
Nu på lördag,  den 3 oktober kl 18:00 arrangerar Svenska Kyrkan i Bagarmossen, Bagiskommuniteten och Kärrtorpscaféet Elvakaffe en solidaritetskonsert där inträdet på 100 kr går till ett utvecklingsprojekt för fattiga familjer i Tanzania. (läs mer >>) På programmet står: Tomas Andersson Wij, David Åhlén, Sofia Lilly Jönsson, Hanna Lindholm och Fåglar och färger. Andreas Lindholm som jobbar på Bagarmossens kyrka berättar mer: Bakgrunden till [...]

Bagisbloggen missade ateljevandring… någon som vill avlägga rapport?
Efter att ha gjort reklam för årets bagis-kultur-händelse Ateljevandringen inte bara en, utan två gånger borde man kunna tycka att det var på sin plats att någon från denna blogg gick runt och förevigade det hela. Men ack nej. Undertecknad ägnade söndagseftermiddagen åt det nobla syftet att hjälpa en kompis att flytta till Bagarmossen… (det [...] Var det här intressant/kul eller liknande? Vill du ha mer? Läs: Konstnärer i Bagis se hit – dags att anmäla sig till ateljevandring Det drar ihop sig till ateljevandring Ateljévandring: Kartan har släppts!Annonser:

Grattis Bagarmossens BK!
Tyvärr har inte Bagisbloggen något referat på lager från lördagens hemmamatch… men enligt rapport vanns den mot Vasasällskapet med siffrorna 7-2! Detta i kombination med att konkurrenterna kring nedflyttningsstrecket gjorde dåligt från sig i sina matcher innebär att BBK spelar vidare i division 3 även nästa säsong. Kul! Och nästa år hoppas vi säga grattis till [...] Var det här intressant/kul eller liknande? Vill du ha mer? Läs: Ödesmatch på söndag: Stöd ditt hemmalag Bagarmossen BK vs Konyaspor BBK utklassade Djurgårdsbrunn på bortaplan Bagarmossen vann med 4-1!Annonser:

Jogga med sällskap på torsdagar!
Jag gillar att jogga men tycker att det är betydligt trevligare om jag får sällskap. Därför hade jag tänkt lägga ut en efterlysning här på Bagisbloggen – nån som vill springa med mig? Men så fick jag syn på ett intressant anslag nära Kärrtorps centrum. Skarpnäcks orienteringsklubb ordnar gemensamma löprundor varje torsdag hela vintern med [...] Var det här intressant/kul eller liknande? Vill du ha mer? Läs: Min favoritplats i Bagis – snart med på Bagiskartan? Bagarmossen vann med 4-1! På lördag: BBK-dagen – med fotboll och Ayabaya-musikAnnonser:

Invigningen av Tråget 17 oktober!
Som många säkert har sett börjar faktiskt Trågets lekpark alltmer likna en lekpark. Och nu kan Bagisbloggen avslöja att datum för invigning är spikat. Den sker lördagen den 17:e oktober och kickas igång med ett invigningstal klockan 12. Därefter bjuds de 100 första personerna på korv från grillen (jo en grill ingår i byggplanerna). Mer än så [...] Var det här intressant/kul eller liknande? Vill du ha mer? Läs: Trågets lekplats klar i oktober Det här händer med lekparken Tråget Märklig värdering av hyresrätter i BagisAnnonser:

Kreativa Bagisbor del 1: Petrus Dahlin – barnboksförfattare
Med detta inlägg inleder Bagisbloggen en serie som jag valt att kalla ”Kreativa Bagisbor”. Något jag nämligen slagits av gång på gång är hur mycket spännande, kreativa människor som slagit ner sina bopålar här i Bagarmossen. I denna serie kommer Bagisbloggen att presentera såväl kända som okända bagisbor. Alla med en kort liten intervju. Har [...] Var det här intressant/kul eller liknande? Vill du ha mer? Läs: Hallå alla kreativa Bagisbor – sök kulturbidrag!Annonser:

Ateljévandring: Kartan har släppts!
Nästa söndag är det dags för ett av Bagisårets stora kulturella begivenheter: Ateljevandringen. Ett tillfälle att gå runt och hälsa på Bagiskonstnärer i deras ateljéer och på andra utställningsplatser och ta del av deras konst. Kartan för ateljevandringen ser du på bilden ovan. Den kan du ladda ner som utskrivningsbar pdf på Bagis.nu >> Du kan [...] Var det här intressant/kul eller liknande? Vill du ha mer? Läs: Det drar ihop sig till ateljevandring Konstnärer i Bagis se hit – dags att anmäla sig till ateljevandring Bagisbloggen missade ateljevandring… någon som vill avlägga rapport?Annonser:

Se upp för tvåhjulingar på lördag
Det bästa med att bo i Bagis tycker jag är närheten till Nackareservatet. I mitt fall kunde avståndet inte bli mycket mindre, det tar mig ganska exakt två minuter att promenera dit. Vilket jag gör, titt som tätt. Men just precis nu på lördag kanske jag låter bli. Då är det nämligen cykeltävling i skogen, vilket [...] Var det här intressant/kul eller liknande? Vill du ha mer? Läs: Bagiskartan visar upp sig på lördag På lördag ”invigs” Nackareservatet – här är programmet Ulvsjön – badet för Bagisbon som inte gillar playanAnnonser:

BBK utklassade Djurgårdsbrunn på bortaplan
Bagisbloggens sportreporter Stefan Billinger var med på BKK:s bortamatch. Här får ni följa hans första referat för bloggens räkning. Vi ser med spänning fram emot nästa match, och kanske ännu ett referat. Över till Stefan: Bagarmossen åkte till Stora Essingen och hämtade tre poäng. De redan avhängda Djurgårdsbrunns FC bjöd på ett klent motstånd när Bagarmossen [...] Var det här intressant/kul eller liknande? Vill du ha mer? Läs: Bagarmossen vann med 4-1! På lördag: BBK-dagen – med fotboll och Ayabaya-musik Grattis Bagarmossens BK!Annonser:


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.