Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

haois blogg

LilyHao, 19. Är tillsammans med världens bästa kille, C. Är en asiatiska som älskar rosa och att blogga. Skriver mest om mina känslor och tankar men lägger även upp musikvideor som jag tycker är värt att se på eller lyssna på. Kika gärna in! Uppdaterar varje dag!

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök haois blogg

Inlägg i haois blogg

Fixat en ny blogg.
Nu finns jag på asianbeauty.webblogg.se.vi ses där mina söta läsare ^^ (dock är inget fixat just nu. tar ett tag innan allt är färdigt.)& prenumerera på min nya blogg.PUSS!

I'm gonna get myself a new blog.
ska skaffa mig en ny blogg. säger till er när jag skaffat ett passande namn.have patience! & yup, jag är tillbaka från vietnam nu. hihi ^^ berättar om resan på min nya blogg.puss. :)btw, som ni kanske märkt har jag raderat bort alla mina inlägg. det var för jag inte ville ha bloggen mer och så tänkte jag att jag kunde tagit paus ist. så dum som jag är. aja, som sagt, jag meddelar när jag fått en ny blogg. ^^


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.