Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Caprifool

Tre liv. Det föregående. Det nuvarande. Det inre. Det kommande, vet jag inget om.


Homepage » Besök Caprifool

Inlägg i Caprifool

Men vaff?!
Idag fick jag brev ifrån Google AdSence. Precis efter att jag kommit upp i minibeloppet för utbetalning, så klippte dom av mig på grund av min "farliga aktivitet" så att pengarna frös inne. Men tydligen så är min verksamhet bara farlig när dom ska betala mig. För nu får jag "erbjudanden" om att JAG får annonsera hos dom, till finfina priser inkl. 500SEK i rabatt. Asså öööh?

Pffffftttt!
A coffee grinder? Yeah right! Ordet strumpkvarn i all ära. "Riktigt" så enkelt är det inte! :-) Det är tur att man har restgarner att träna på. Annars hade det blivit dyrt.

Toe up
Jag stickar mina handstickade sockor "toe up" nu. Varför i hela fridens dar har jag inte gjort det förut? Börjar med att lägga upp lagom antal maskor med Judy Becker's Magic Cast-On teknik. Och fortsätter där ifrån på lämpligt sätt. Aldrig mer ska jag oroa mig för ifall garnet räcker till tå nr. två!Edit: Nu har jag repat upp en fot. Tån i beskrivninten var ju apful! Använder fortfarande den "magiska" uppläggningen fast lägger upp fler och ökar sen tån efter eget huvud. Blev mkt. snyggare. (bilden är den gamla tån)

Det var väl sjutton också
Nu stickar jag self salvage hems, resårstickning, hälar och tår felfritt på maskin. Men det var väl sjutton vad svårt det var att kombinera allt till en socka! Frustrerande. Men jag antar att det bara sitter där en dag *hepp* liksom. Nu ska jag ut i natten och svalka mig. Och sen sova.

Det var på tiden!
Fika med mamma.

Work in progress
Det kom en ullintresserad till träffen. Men jag lyckades sticka en self salvage cast on. Alltid något.

Test
Testar från mobilen.

Men, varför i hela friden?
"När vi nyligen gick igenom våra uppgifter upptäckte vi att dittAdSense-konto har utgjort en betydande risk för AdWords-annonsörer. Omvi låter ditt konto vara kvar i vårt publicistnätverk kan våraannonsörer skadas ekonomiskt i framtiden. Vi har därför beslutat attinaktivera ditt konto."Tusen kronor, frös inne precis innan utbetalning. Tack för den!

Snabbkurs
Så har man gått snabbkursen i broderskap då. Intressant. Brorsan har åkt vidare på sin "grand tour" via Stockholm. Han fortsätter vidare på sin resa. Och jag min. Far hängde på till sthlm och kommer själv tillbaka ner hit på Fredag.När vi väl hade klarat av artighetsfraserna så fanns där definitivt en koppling mellan oss. Vi pratar samma språk, känner jag. Och har en liknande syn på många saker. Ålderskillnaden på 21 år var obefintlig. Fick så många svar på frågor jag haft och så många pusselbitar faller på plats nu efteråt. Jag träffade inte bara en bror. Jag fick en vän.

Sådärja!
Nu är damen ren och fin. Jag fick ihop till en uppsättning nålar till cylindern, plus några i reserv. Men det saknas en del resårnålar. Lite retligt, men väntat i och för sig. För jag VILL ha nya strumpor! Nu BUMS! Den ampra Viktoria stickar alltså strumpor.

Gräsänkling
Veckan går i passionens tecken, fastän mannen är i huvudstaden. I förrgår var det fröken ost. Och idag är det Madame Viktoria. En amper 20-tals dam om än något ohygienisk. Hon har bidat sin tid i en kvarn i många herrans år i sin väntan på den rätta. Så hon har samlat rätt mycket damm på sin runda kropp och intimare delar. Hon ligger i badet nu medan jag skriver. Och när mannen kommer hem på Fredag, får jag nog hålla ett tal om fördelarna med polygami. För jag släpper henne INTE!


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.