Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Maic´s Blogg

Jag börjar bli en Kändis nu har jag märkt, mycket större and Schluman eller hur han stavas, till och med Carl Bildt börjar undra.. Vem är denne Maic?


Homepage » Besök Maic´s Blogg

Inlägg i Maic´s Blogg

FACEBOOK ÄR ETT SKÄMT?
facebook har tagit över världenmer fakta kommer snart...

Jag som modell
En riktigt modell............ =)

Den nakna saningen
Höger- eller vänsterhänt: HögerHumör just nu: Lätt irriteradFavoritgodis: Choklad tror jag ;)Är det nåt du absolut inte äter: Fisk allt annat slinker nerKläder just nu: G-Unit! t-shirt sen ett par svarta träningsbyxorMusik just nu: Eric Clatpn Wonderful TonightVad sa du senast: ÄT MITT SKITOm du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: år 2570Sommarplaner: Lång smester MakedonienFisk eller badkruka: Fattar ejSaft eller alkohol: Illa att säga det , men saft hatar jag så då får de bli alkohol !Hur många kuddar sover du med: 3 just nuFavoritväder: Soligt o varmt , runt 35-40 grader perfektOm du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Jessica Alba, Megan Fox och Jenna Spelar du nåt instrument: PianoMorgon- eller nattmänniska: Nattmänniska lätt !!Sparare eller slösare: SlösareBästa film: Scarface sen finns det Seven pounds gudfadern massa andra Donnie BrascoTror på liv på andra planeter: ja för fan, universum är oändligt vi är inte ensammnaKommer du ihåg din första kärlek: Ja. Har du några homosexuella vänner: Haha nej inte va ja vetTror du på mirakel: Ja ibland faktiskt .. Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja klart Ser du dig själv som tolerant mot andra: Ja det gör jag !Ser du på kärleken som ett misstag: Nej absolut inte, hur kan man göra det liksom? Finaste som finnsHur många barn vill du ha när du blir stor: 4-5 högstBio eller promenad: Promenad.Är du kittlig: Jaaa !Snarkar du? Ingen aning , de hoppas jag inte . Möjligtvis när jag e förkyld hahaStjärntecken? LejonRädd för insekter? Ja , de väärsta som finns! Får rysningar av tanken, GetingerStörsta svaghet: Jag e ofta för snäll .Det här är jag bra på: Jag e bra på att prata med människor , lyssna o ge råd ! Är lojal och allmänbildadBästa bok? Sista kulan sparar jag åt grannenOm du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Läsa andras tankar , om de räknas som superkraft , flyga och odödligVad vill du jobba som? Politik Utrikes frågor, Diplomat kanske?Chips, morötter eller godis? godis e ju så gott!Pizza eller hamburgare? PizzaSkriver du dagbok? Nej räcker med bloggenTänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? ----Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) SådärGungar du på stolen? AASkulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Ja ngn gång kommer jag , lätt !Vilken hand håller du gaffeln i ? Äter jag bara med gaffel så i höger men om jag äter med kniv o gaffel så har jag den i vänster !Är du rädd för blod? Ja ! Hatar blod ..Saltar du på maten? Nope , gillar inte salt så mktGillar du att sjunga?Det händerAnser du att du är stark? Ja , både fyskiskt o psykiskt faktiskt !Brukar du sola? Nja .. sällan . Orkar aldrig hahaVad gör du om du får hicka? Försöker hålla andan ett tag , ofta funkar det o den försvinnerKaffe, te eller inget? Te! 

K1 Galan
Iam back.. äntligen! Va på K1 galan mötte Paolo Roberto där, men han våga inte möta mig i ringen ;)

13 år och Pappa
Läste nyligen om en kille som bor i england som nyligen blivit pappa vid 13 års ålder, han gjorde barnet vid 12 års ålder.... läste av en vän som skrev "Är man ens sexuellt aktiv vid den åldern?" ja det undrar jag med.. det är helt sjukt ju? killen ser själv inte ut som 13 år.. han ser ut som en 8 åring.. det är sjukt helt enkelt? =S 13 år? kan killen ens ta hand om sig själv?.. aja nåt är fel på det "engelska" samhället, dom har västvärldens yngsta mödrar.. tycker det är sjukt.. är man barn så ska man vara barn..! Han säger att han ska fortsätta gå i skolan??! yee right lycka till.. 

FÖDELSEDAGEN :)
Idag fyller jag 20 år, detta betyder att jag om 10 år är 30 år... jag har lämmnat tonåren nu och börjar bli gammal :D haha puss o kram 

INFÖR SKOLUNIFORM!
Om skönhetsideal Att det är insidn som räknas är en klassiker, men hur väl stämmer det igentligen? Dagligen möts vi av ouppnåleiga skönhetsideal. Om vilka kläder du bara måste köpa och vilka som definitivt ska slängas. Kläder, smink och andra skönhetprodukter skapar en miljdarindustri. Att Alltid ha det senste blir förstås väldigt dyrt. Finnns det verkligen inget bättre och mer nödvändigt att lägga pengar på?Allt fokus faller på det yttre, det är ditt yttre som många gånger skapar förutsättningarna för hur dina relationer till andra ska bli, om du kommer att bli acepterad. Detta skapar såklart en enorm press, speciellt hos unga. Många mår så dåligt att de inte vill gå till skolan. Och istället för att lägga energi på skolarbeten läggs den på ångest över man inte har råd att köpa det senaste, att du bara inte passar i det eller hur andra kommer att se dig, kommer de att skratta åt dig? Varför inte hjälpa barnen att bli av med en del av denna press genom att införa skoluniform?! samtidigt som ingen kan bli retad för sina kläder skapar det ochså en slags gemenskap i skolan, vilket även det leder till bättre kamratskap.Många kommer då med motargumentet att införandet av skoluniform inte skulle stoppa mobbningen barnen skulle hitta något annat att retas för. Så kan det säkert vara, men kan vi ta bort ett stor skäl till mobbningen men en så enkel åtgärd borde vi väl göra det?Det är ett stor steg på vägen för att bli av helt med mobbning. Visa att det verkligen är insidan som räknas! INFÖR SKOLUNIFORM Extra.

SEVEN POUNDS
Will smith´s nya film Seven Pounds hade premiär idag runt om i Sverige... Denna film är ett måste, det är en av världens bästa filmer genom tiderna enligt mig.. det är ett måste att se den.. Will smith är äckligt grym i denna film.. han är så bra.. han ger sitt liv åt 7 människor... man blir tårögd när man ser den absolut bäst helt klart...Här kommer en liten förhandsvisning av filmen..

Vissa ska inte köra BIL
Läste om en kvinna i sydkorea nyligen som har försökt ta kökort under kvinnan som är 68 år har försökt ta körkorts teorin sedan 2005 och har kuggat samanlagt över 771 gånger... 60 poäng är det för godkänt i sydkorea medans hon har som högst fått 50 poäng? asså DET ÄR STARKT av henne att fortsätta och att man har viljan och inte ger upp... men 771 gånger är överdrivet ? då måste det ju vara något fel? asså klarar man inte teorin efter 771 gånger.. så ska man inte ens gå i närheten av en bil anser jag..!HAHA men nått som skulle vara kul för henne vore om det sydkoreanska vägverket gav henne körkortet bara =P eftersom hon bidragit med så mycket pengar till den koreanska staten menmen vi får hoppas på det bästa:P

Internethot Eskilstuna
En 21 årig man hotade att skjuta vilt omkring sig på ett gymnasie i eskilstuna genom internet.. vilket jävla mongo? killen borde skickas på psyk anser jagVar rädda Eskilstuna, var väldigt rädda" // 21-åring har erkänt hot om skottlossning på gymnasieskola En 21-årig man är gripen för hotet mot S:t Eskils gymnasium i Eskilstuna tidigare på onsdagen. Mannen har erkänt att han skrivit hoten och ska ha sagt att avsikten var att skoja. "I dag är dagen då den första skolan i Sverige kommer att skakas av en fruktansvärd skolskjutning. Var rädda Eskilstuna, var väldigt rädda" Detta hot skrev den misstänkte 21-åringen på en hemsida som Aftonbladet kunnat ta del av genom en skärmdump. Han skickade även hoten via e-post och msn. asså vilken idiot? hoppas han spärras in några år 


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.