Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

What the Bleep...?

Spörsmål om livet ur en lesbisk operasångerskas synvinkel. Andlighet, rädda världen, kvantfysik, personlig växt och ansvar... Ni som sett filmen eller läst boken "What the bleep do we know" fattar åt vilket håll det lutar. Ni som inte gjort det får helt enkelt komma förbi. :-)


Homepage » Besök What the Bleep...?

Inlägg i What the Bleep...?

Dags att byta blogghotell!
http://stellaspiritsingsscott.blogspot.com/ Det är för sjukt mkt reklam, som jag inte har minsta kontroll över, på det här stället. Medan jag väntar på att det skall bli 5000 sidvisningar på en månad, så gör jag reklam helt gratis åt skräp av typen poker... Men hallå! Och om det aldrig blir 5000 eftersom jag inte lägger allt mitt krut på denna blogg, för Gudinnan vet att jag har mkt annat för mig... Hur "ickestella" är det? Jag kommer att smyga över till http://stellaspiritsingsscott.blogspot.com/ där jag redan börjat säga några ord om hur jag ser på det där med att få in pengar, stora pengar! :-) Det blir säkert några inlägg till här, men jag tänker bara ha en i fortsättningen. Givetvis säger jag till när går över 100%. Vi ses på http://stellaspiritsingsscott.blogspot.com/ Ha det underbart och gör medvetna val! Det gör jag.

Superstar Helen Mirren designar kläder
http://www.aftonbladet.se/sofismode/mode/article4099716.ab Det kan hon gott göra. Äntligen en 60+ kvinna som sätter sitt varumärke på ett plagg! Vad vet 23-åringar om vad en 63-åring vill ha på sig? Går bättre åt andra hållet, faktiskt. Varje 63åring har varit ung. 23åringen har en bit kvar. Liveserfarenhet eller vad det nu var det skulle kallas. Hon är en snygg kvinna Ms Mirren, självmedveten, sexig och med utsrålning, här bredvid Rosamund Pike.

Ska jag ha mer än en blogg?
Känner mig inte helt nöjd med mitt blogghem... Det är så mycket jag inte får göra här vad gäller att lägga in olika funktioner och så är det all denna reklam som Metro bestämmer. Jag har gärna reklam, men jag vill ha någ jädrans koll på vad som dyker in bland mina tankar om livet, unversum och allting. Och var den skall pleceras, för ibland blir det så fel! När jag susar runt hos andra inser jag att det finns verkligen möjligheter som är blockerade hos Metrobloggen... Hmmmm, får ta en titt på mina inre blockeringar tror jag bestämt. Så frågan är: Skall jag ha en blogg till eller helt enkelt byta hemvist innan jag blivit för rotad här? Åsikt någon?

Coolaste mobilkursen!
Nyss blev jag glad. Läser i Vård och Omsorgs bilaga om äldre att det finns en kurs för pensionärer för att lära sig mer om sin mobiltelefon. I Sverige har 86% av alla pensionärer en mobbe, men ungefär hälften känner sig osäkra och använder den sällan. Nu finns det kurser som hålls av gymnasieelever på NTI-gymnasiet i Malmö. 19åringar guidar 65+ i nallevärlden. Mängder av bonuseffekter på kuppen. T.x. sociala möten, kontakter över generationsgränser, ansvar för unga människor, gränsöveskridande för de äldre, praktik till eleverna, valuta för spenderade pengar (på telefonen) och kursen är gratis. Alla vinner!  Så bäst! Liknande pågår i Kalmar. Fina exempel på att arbeta FÖR det inkuderande istället för mot ensamhet.

Gå till Queermagazine...
för jag har skrivit en ny krönika om Bang, biskopen och kärleken. Direkt till krönikan: http://queermagazine.se/Dokument/bang-och-biskop-eyvind-heta-tips-infoer-2009.html

Stackars fattige kungen, eller...?
På denna sida kan man läsa att stackars kungen och hans magra barn tappat stålar på börsen och nu får höjt apanage. Det var alltså inte det jag menade med att de goda utan pengar skulle se till att bli rika...

Det är intressantare när män dör.
Noterar att det är flest män som dött under året... Eller kan det vara så att det mest är män som blir kända coh därmed blir det intressantare när de dör? Ja, så är det nog. Män är liksom intressantare att skriva om, de gör intressantare saker och när det dör är det intressantare för de levde ett så intressant liv. Intressant nog är det ofta män som är journalister också. Vilken tillfällighet, tänka sig! 2005 gjordes en global mediegranskning kallad Global Media Monitoring Project. Kvinnoorganisationer, medieforskare och aktivister över hela världen kollade in nyhetsmedia under en dag. Man fann att svenska nyheter domineras till 70% av män, vilket följer det internationella mönstret som är dominerat av män till 80% i nyheterna (såväl som annorstädes). För att läsa den svenska rapporten "Räkna med kvinnor!" Gå till Kvinna till Kvinna för att få veta mer om rapporten. http://sydsvenskan.se/familj/article402366/Kanda-ansikten-som-vi-forlorade-2008.html http://sydsvenskan.se/familj/article402404/Personer-som-dog-andra-halvaret-2008.html Om jag är feminist? Javisst!

Hur kan någon bry sig?
Sarah Palin har blivit mormor (metro.se)  Är det inte märkligt? För några månader sedan var Sara Palin en helt ointressant guvenör i Alaska. Fem ungar, kristen höger, inga homoäktenskap, korkade uttalanden, noll koll,  mm uppe i kalla amerikanska norden. Och nu vill tydligen världen veta att hon blivit mormor... Jag vill inte veta vem som ens orkar bry sig!

Jag tänker visst bara på pengar.
Alltsomoftast föraktar människor som har halvtaskigt med pengar de rika. Man vet ju hur rika är, eller hur? Snikna typer, som bara tänker på sig själva, eller hur? Och så söker den fattige medhåll från en annan fattig, eller hur? Well,  tillhör du den gruppen kan jag tala om att det kommer att hålla dig fattig! När jag gick min utbildning till gestaltterapeut var det en av de saker vi fick jobba med sista året. Vårt förakt för oss själva som auktoriteter. Bra tänkt! För om en terapeut, som är en enorm auktoritet för sina klienter, föraktar auktoriteter, så nedvärderar hon sig själv samtidigt och blir därmed en sämre terapeut. Hon vill inte vara en auktoritet, vilket faktiskt gör henne opålitlig för klienten. Vi fick lära oss att uppskatta och gilla auktoriteter och acceptera att en auktoritet kan ha tillkortakommmanden och lika fullt vara en fenomenal person värd att lyssna på och se upp till! Så om du föraktar rika och anser att de är girga, elaka och egoistiska och går över lik för att få sina pengar så vill du ju inte vara sådan. Du vill vara snäll och bra och god och bli respekterad för den du är. Du vill att folk skall tycka om dig och inte dina stålar och därmed tackar du automatiskt nej till "mer pengar än du behöver". Mitt råd till dig är alltså att omvärdera det där med rikedomar och dess negativa inflytande på människor. Goda människor gör mycket gott med sina pengar och de andra gör andra saker. Hur var det nu? Man skulle visst inte dra alla över en kam, eller hur?

Det finns tidningar för, av och om lesbiska!
Curve Magazine är en sådan och jag prenumererar på den. Det är härligt när den dimper ner i låda i ett becksvart plastfodral så ingen skall förstå att här, HÄR bor det en flata som läser om andra flator! Prenumererar jag på Må Som Bäst så kommer den som den är liksom och det är helt ok att vara ngn som vill må bra, eller gillar bilar eller har hund, men ack ve att vara en kvinna som vill ha kvinnor... Brrrrrrrrrr! Dölj för höge farao dölj! Med tanke på att det är belagt med straff i många länder är det nog en smart policy, men så trist! Den kommer i.a.f och jag blir så bekräftad. Alltså, den amerikanska flatan i mig blir bekräftad, den svenska har inte mycket att suga i sig någonstans i denna världen. Nåväl, i Curve skrivs om lebiska och bisexuella aktivister, designers, modelejon, stjärnor, gräsrötter, i alla former, färger och storlekar. Jag gillar att jag plötsligt finns. Jag är som alla de andra tjejerna i tidningen. Jag har mina relationer till andra människor, mitt yrkesliv, min fåfänga, min kropp, mina matvanor, min musik och jag har det som lesbisk. Att vara lesbisk är en del av mitt liv. Inte antingen eller. Faktisk är jag inte som alla andra. Det går inte att vara "som alla andra", vilket en del hävdar och strävar efter. Alla andra är oftast hetero och filtrerar sina upplevelser genom det filtret, vilket sällan innefattar vanlig glansig blaska i svart superhemlig påse. Att leva som jag, öppet och glatt är ovanligt i den här världen och då ÄR det härligt att det finns fler och ju fler som säger det högt och lever det offentligt, ju fler vågar göra det och ju färre svarta plastpåsar behöver man få i brevlådan, var man än finns i världen. Lesbisk eller bisexuell kvinna, oavsett kön? Gör något bra för dig själv: Skaffa en prenumeration på något som bekräftar DIG! Det finns många fler homoalternativ, Curve är bara den tidning jag har just nu. Vill man ha en blandad vesion kan man ta The Advocate, som jag också haft tidigare.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.