Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

19ar och en dotter

Ung mamma med en underbar dotter och pojkvän


Homepage » Besök 19ar och en dotter

Inlägg i 19ar och en dotter

slut mellan oss
Förresten det är slut mellan mig och fredrik, för ca en månad tillbaka så nu e man ensamstående mamma. Men jag och lillan klarar oss bra:) Man lär sig se saker från en annan vinkel när såna seperationer kommer. Visst saknar jag honom men vi är bra vänner vilket jag är jätte glad över. 6år kan vi ju inte bara kasta bort och bli värsta ovänner.

min dotter:)
Min dotter är mitt liv hon får mig se framåt varje ddag:) är sså lycklig föör att jag har henne... Just nu är hon hos sin pappa men jag saknar henne så mycket...Längtar som fan tills imorgon när hon kommer hem igen:) då ska jag kela med henne hela dagen lång;) Börjar även plugga flex nu på måndag ska bli sjukt kul att få igång hjärnan nu igen efter nästan ett år. önska mig lycka till:) ikväll blir de nog åhus tror jag om den late jag e med orkar åka så långt ikväll:) ha de bra:)

älskar dig
Tiden går så väldigt fort fram. Min dotter är ju hela 9månader nu:) Saknaden av dig är ennorm:(

onskan rinner igenom
Varför finns de folk som måste göra andra upprörda? Jag skulle gå in på ett annat ställe där jag brukar vara ibland. Hade där en bild på cassandra (dottern). Och så var de en 20årig tjej som hade kommenterat så jävla onödigt som bara gjorde mig irriterad. Hon hade skrivit något i stil med: Kolla jag ser att ditt barn har fettma och att onskan bara rinner igenom henne. Vilket jag tyckte var himla onödigt. Jag raderade de hon hade skrivit och tänkte jag skulle skriva tillbaka men då hade hon avregistrerat sig. Vilket jag kallar fegt, för har man skrivit en sagt en sak så ska man kunna stå för de.

underverket
Nu är mitt underverk lite mer än 5månader:) Och hon blir bara större och större. Det är så sjukt hur snabbt tiden bara springer förbi. Känns som igår jag kom hem med mitt lilla underverk och nu rullar hon runder och springer fortfare än f*n i sin gångstol:) Fick hissa ner hennes säng idag då hon börjar ta hjälp av saker för att resa sig upp.

hur mycket mer kan man ta?
Hur mycket mer klarar man av? Finns så många gåtor man vill ha svar på, men ingen kan ge dig svaret du söker. Jag börjar bli förvirrad. Vet inte hur jag ska tänka elr aggera. usch Men annars har dagen varit bra. Lillan håller nog på att bli lite sjuk:s men får hoppas dde går snabbt över.

dopet börjar närma sig
Det börjar bli stressigt med allt som har med dopet att göra fast de är rätt lång tid kvar. Hon ska döpas den 17maj:) Men känns som de är hundra saker man ska göra innan. Allt måste ju bli rätt:) Vet inte riktigt ännu hur många som kommer men tror du kommer bli en hel del:) skoj skoj Dröjer nog inte länge innan min lilla gåva börjar krypa:) hon börjar komma på nu hur hon ska göra:)

nu får de börja
Hehe har fått väldigt mycket klagomål för att jag har slutat att blogga:P Men jag får väl ändra på de och börja skriva igen. Idag har vi varit hemma hos Madde och grillat med en massa andra människor:) hehe grillat är så gott. Åkte sen hem och la lillan vid halv åtta. Sen har jag bara kollat tv och varit en stund på datan:)

gladis
Hejsan alla glada! Hoppas allt e bra med er:) Själv är livet super bra:) har hänt massa spännande saker med lillan cassandra och de är helt sjukt hur snabbt hon växer:)

hon vänder sig
Lillan har börjat vända sig här är ett smak prov:) <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/d8zstz9Q0bs&hl=sv&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/d8zstz9Q0bs&hl=sv&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.