Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Agilitydream

Agilitydream will make your words echo in eternity


Homepage » Besök Agilitydream

Inlägg i Agilitydream

Nu bloggar jag på G.E Online
Efter mycket velande hit och dit har jag definitivt bestämt mig för att lämna Blogg.se och istället blogga på min WP-blogg G.E Online. Tack Blogg.se för den här tiden. Tyvärr har er tjänst inte utvecklats ett skit senaste åren och därför känner jag att Wordpress har så mycket mer att ge.http://www.agilityforum.se/blogg är vad som gäller - G.E Online - ändra till den i era favoriter om jag ligger där.

Mygg runt skallen
Tog mig en ordentlig sovmorgon idag, kände att jag behövde det. Madde lämnade Melvin på dagis så idag tänker jag bara tänka på mig själv några timmar. Ska snart gå ner till samhället och hämta bilen som står vid vårdcentralen. Bryr mig inte ett skvatt om jag möter någon från jobbet då jag inte är sjukskriven på grund av fysisk ohälsa utan psykisk. Som vanligt blåser det och är grått ute så risken är nog stor att man blir dyngvåt när man går men det är ok. Kom i säng väldigt sent igår, tror klockan var halv fyra. Det är inte så mycket man kan göra när tankarna far runt i skallen på en som myggen i Österfärnebo.

Det skamliga erkännandet!
Jag hatar att skriva det, att berätta det, att sjunka så jävla lågt. Att över huvud taget någon männsika kan få mig i sådan jävla obalans att jag sitter här med tårar i ögonen och ingen jävel fattar vad det handar om. Hur har de lyckats knäcka mig, ett gäng inbundna, jävla lantisar. Det är helt sjukt. Jag trodde att jag var starkare än så. Nu skäms jag över mig själv, nästan föraktar mig själv. Det är några på mitt jobb som får mig att må jävligt dåligt. Hoppas ni är nöjda nu. Alla får en andra chans men i Gnosjö gäller det väl bara om man är infödd och inte flyttat utanför kommungränsen ens en vecka. Ni tror att ni är perfekta och det är bara pinsamt. Jag är så otroligt mycket bättre än er på många olika områden och det tål ni inte. Vad har jag gjort er för ont för att ni ska dra ner mig i skiten? Ännu mer avskyr jag er hycklare som påstår att ni inte har nåt med detta att göra men inget gör för att stötta mig!Ni kommer aldrig lyckas att knäcka mig, även om ni är jävligt nära, och jag vill att ni ska veta att jag gör allt för att slippa er och jag knappt eller orkar se er i ögonen. Men det fattar ni väl inte när ni ställer era frågor om hur jag mår. Hur blind får man vara!

Zlatan Ibrahimovic - kung i Barcelona, Spanien och Europa
Jag måste resignera och be om ursäkt för allt negativt jag skrivit om vår suveräna anfallare Zlatan Ibrahimovic. Jag var till en början skeptiskt till hans klubbyte från Inter till Barcelona och påstod att det var hans livs misstag. Nu måste jag krypa till korset och buga så djupt jag kan inför denna kung. Zlatan har i och med sitt fjärde mål på fyra matcher i Barcelona skrivit historia då ingen annan lirare i detta eminenta lag gjort om denna bedrift. Karln har gjort mål i samtliga fyra matcher han lirat i sitt nya lag. Det är helt sjukt bra och jag kan inget annat göra än be om ursäkt för allt negativit jag skrivit om honom. Jag blir inte förvånad om han vinner skytteligan men hur galet vore inte det. Året innan vinnar han skytteligan i Seria A och nästa år skytteligan i La liga. Mamma mia.Foto: ReutersMedia. AB, SvD, DNLäs även andra bloggares åsikter om: zlatan, zlatan ibrahimovic, barcelona, inter

Avslöjar fröet till min psykiska ohälsa
Från och med nu tänker jag köra med öppna kort. Detta innebär att jag i morgon tänker berätta vad det är som bidragit till att jag för tillfället mår så psykiskt dåligt att jag stundtals funderar på att lämna denna jävla plats död eller levande. Kanske nämner jag även vissa namn och tar konsekvenserna av vad detta kan innebära. Jag har ju ändå fattat ett beslut som radikalt kommer förändra min familjs liv - definitivt till det bättre.   Kika in här i morgon så kanske detta inlägg dyker upp vad det lider.

Passar över bollen till svinen
Som ni säkert märkt har jag i princip slutat blogga här och finns nu på G.E Online. Wordpress har mycket mer att erbjuda och i slutändan kommer jag deleta denna blogg och enbart blogga på den. Vet inte varför jag gick in här för att kolla, förmodligen var det kommentarerna som lockade. Det finns nog vissa "läsare" som undrar varför jag sitter här och skriver när jag är i så dålig balans som jag är. Jag väljer att inte svara på den frågan utan passar istället över bollen till er som bara är ute efter att göra mitt liv till ett helvete. Visa nu vad ni gör med bollen när ni har chansen.

Ni hittar mig på G.E Online nu min Wordpress-blogg
Vill ni fortsätta läsa min blogg får ni kika in på G.E Online istället. Där kommer jag blogga under en prövotid.

Drömmer om en insulinpump
Efter att ha haft väldiga problem med min diabetes, bland annat att jag glömmer bort att ta mitt insulin, hoppas jag att i framtiden få en insulinpump. Det skulle underlätta oerhört mycket och förmodligen skulle min hälsa bli avsevärt bättre. Insulinpumpen doserar insulin kontinuerligt under dygnet (så kallad basaldos). Pumpen kan programmeras så att basaldosen varierar över dygnet, till exempel med en lägre nivå under natten. Vid måltider och övriga tillfällen då extra insulin är nödvändigt, knappas den önskade mängden insulin in på insulinpumpen (bolusdos). Tillförseln kan också minskas tillfälligt, exempelvis vid fysisk aktivitet eller vid en insulinkänning. Pumpen har ofta ett minne som registrerar vilka doser som givits under de senaste dagarna eller veckorna.

Fan ta dig jävla cancer!
Vila i frid Patrick Swayze. Du kämpade tappert mot din cancer och dina fans kommer aldrig glömma dig. Tack för alla trevliga timmar du gett mig med dina filmer.Media: AB, DN, DN, DN, SvD

Jag håller på att hamna i en depression
Nu fixar jag inte detta längre. Jag håller på att bli tokig! Vet inte om min omgivning märker nåt men snart kan jag inte dölja det längre. Var ute på en lång promenad för att rensa tankarna kring allt skit som hänt den sista tiden. Jag förstår inte hur jag orkade gå så långt som jag gjorde men det var nog en blandning av ilska och frustration som gav mig energi. Direkt när jag kom hem och satte mig i soffan började jag kallsvettas och kände att nu jävlar är det nära att jag tuppar av. Skyndade mig till kylskåpet och hann dricka två glas mjölk. Nu känns det lite bättre men bara vad gäller blodsockret. Under flera veckor har jag känt att nåt är på tok med min diabetes. Känns dock inte att jag har nåt att hämta på vårdcentralen heller. De vill väl inte hjälpa en där heller. Jag håller fan på att hamna i en depression och som ett brev på posten åker mina blodsockervärden berg- och dalbana. Man kan inte trampa på folk hur länge som helst utan att de tar åt sig till slut, speciellt när man inte har stöd någonstans!! Förrutom släkt och närmasta vänner förstås. Så är det att vara utböling i Gnosjö - de gör allt för att få en att flytta från samhället igen. Det genomsyrar hela samhället. Med mig har de lyckats, kanske också med Madde också verkar det som. Jag ska flytta! Det som svider mest är nog ändå att ungarna börjat ge sig på Melvin. Gissa om jag håller ögonen öppna när han är ute och leker. Han ska de åtminstone ge fan i annars vet jag inte vad jag gör. Dagar, veckor, månader av skitsnack och kritik har gjort att jag helt och hållet håller på att tappa självförtroendet.Det känns jobbigt att behöva vara så jävla kryptisk hela tiden men jag vet vad som händer om jag skriver för mycket. Nu finns det inget annat i min skalle än att söka nytt jobb och flytta från detta samhälle som håller på att förgöra mig. Å andra sidan, snart går jag nog ändå ut med namn på de som beter sig illa och sedan tar jag konsekvenserna av vad detta kan föra med sig. JAG TAR INGEN MER SKIT - INTE FRÅN NÅGON! Snart reser jag mig upp, vänder på klacken - öppnar dörren - stänger den och ser mig inte om. DRA ÅT HELVETE JÄVLA SAMHÄLLE!!För att jag överhuvud taget ska kunna somna inatt måste jag rensa bort allt hat och negativ energi. Det gör jag till denna underbara låt med Aycan - "Divided". Om det är nåt som kan få mig på bättre humör så är det Eurodance.

Resultatet av 365 dagars träning
Här visar en kille upp sin kropps förändring under 365 dagars träning. Det är typ en ny bild varje dag. Visst är det imponerande. 365 Days of Exercise from Adam Conover on Vimeo.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.