Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Fabriken

Bloggen som handlar om allting ni säkert redan visste.


Homepage » Besök Fabriken

Inlägg i Fabriken

Här finns singlarna!
Jag tänkte lite på de här töntiga Singel-reklambannrarna som finns på t.ex MySpace. Tjejer sitter framför en webcam och spelar lite härligt nyfikna; sänker blicken, höjer blicken och verkligen försöker se intresserade ut. Trots att de egentligen bara sitter och kollar på just ingenting, en bit nedanför kameran. De släpper ut sin hästsvans för att visa att de är lite naturliga och spontana. Har man hittat en riktigt löjlig banner kanske tjejen till och med tar fram en vattenflaska för att visa att "Jag dricker minsann vatten istället för Coca-Cola! Så pass sällan sitter jag vid datorn!". Lite roligt är det ju, ändå.

Konstigt huvud
Någonting har hänt med min trögtänkta skalle. I en veckas tid har jag varit lite kringresande i sommarsverige. Konstiga dygnsrytmer har satt mitt medvetande lite på sniskan och igår kväll hade jag svårt att skilja på dröm och verklighet, detta till följd av att jag somnade vad jag än gjorde.Om jag läste så somnade jag.Om jag knappade på datorn så somnade jag.Ni fattar.Jag vet att jag stängde ett fönster igår kväll. Tror jag. Någonting konstigt händer. Men eftersom jag i vanlig ordning inte orkar ta tag i det får jag väl skylla mig själv. Så jag sitter väl kvar här, i bostadsområdet där alla är tysta eftersom vi inte vill veta av varandra.

En till film från iKultur
I dagarna spelade jag och Oskari in en till liten film. Självklart har Oskari huvudrollen men nog kan ni höra min röst mellan tagningarna. Enjoy:

Mer böcker
Jag köpte lite böcker från det märkliga landet på andra sidan Atlanten nyss. Jag gillar Ebay mer och mer för varje gång jag lyckas ta tag i mig själv och faktiskt handla någonting. Det känns lite som en vinst, som att jag har gjort någonting. Det händer allt för ofta att jag går in och börjar göra något köp, men när jag väl ser den där 'Confirm payment'-knappen som ler elakt mot mig får jag beslutsångest och tänker 'Äh, de här pengarna får man ju annat för' och stänger ner fönstret. Mot all förmodan blev det ändå de här två jävlarna:Charles Bukowski - There's No BusinessWilliam S Burroughs - Naked LunchHar suttit och läst på en massa forum och man ska tydligen läsa båda författarna på engelska och helst i pocket. Satte.Har ni några tips på liknande grejer får ni gärna höra av er.

Pirater hit och pirater dit
Jag tycker det börjar bli så sjukt obehagligt, det här med Ipred, Piratpartiet och Antipiratbyrån. Sitter och läser kvällstidningar på nätet och som vanligt kastas de där artiklarna i mitt ansikte. Artiklarna som berättar hur det går för grabbarna bakom Pirate Bay och hur dryga böter de har fått.Det där är ju egentligen bara en småsak. Jag menar, Ipred-lagen och lagen om elektronisk kommunikation. Hallå?! Är det inte sjukt obehagligt? Att det blir så mycket tjat om Ipred och sen visar det sig att både Bahnhof och Alltele följer lagar som säger att någon historik över användarnas internetbruk inte alls behöver sparas. Hela Ipred faller ju i kras. Vad gör vi nu? Tar bort den gamla lagen, eller? Det står ju klart och tydligt i sjätte kapitlet, femte paragrafen:'trafikuppgifter /.../ skall utplånas eller avidentifieras när de inte längre behövs för att överföra ett elektroniskt meddelande'Vad jag tycker är obehagligt är att man verkar ha missat det här på något sätt. För nu står ju Ipred-lagen på andra sidan, emot den här lagen. Det är ju svårt att säga vad som ens är rätt längre.I övrigt har jag ingen större koll på de här lagarna. Var det något de kom på att de behövde för att kunna fälla Pirate Bay-kilarna, eller? Berätta gärna för mig.Och sen det här med att Piratpartiet bara växer och växer. Förr i tiden var det många engagerade umgdomar som hakade på det där. Men vad händer nu? Jo, folk blir sura över att de inte längre vågar ladda ner sin film och sin musik, och går med i det där satans partiet. 10 000 medlemmar på två dagar. Det är ju helt sanslöst. Ett helt Miljöparti, sägs det. Så, vad händer sen? Några andra partier glider ut ur Riksdagen och istället får vi njuta utav Piratpartiet och Sverigedemokraterna. Det är ju uppenbarligen vad Sverige vill.Nej, hör ni. Jag vet inte var det här ska leda.                                           


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.