Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

Maniak´s Blogg


Detta är en blogg som agerar som dagbok och databas för mina personliga tankar och funderingar. Det görs även en hel del skildringar här. Bloggen innehåller både seriöst och oseriöst matrial.

RSS Feed RSS Feed
Homepage » Besök Maniak´s Blogg

Inlägg i Maniak´s Blogg

Här borde det vara en vitsig rubrik!
Så, då var det dags igen att skänka några rader till denna textfattiga blogg. Dock gjorde jag misstaget att börja skriva innan jag egentligen visste vad jag skulle skriva om, vilket oftast leder till en ganska ointressant information, just som dessa tre rader du nu slösat bort 20 sekunder på av din dyrbara tid till att läsa. Men, don´t hate the player, hate the game!Klockan är ganska sent och jag sitter just och funderar på vad som har hållt mig vaken tills nu. Men jag kom fort på att jag är ju datornörd, det är ju bara så vi funkar. Om någon frågar vad man gjort hela natten framför datorn, så har man sällan något vettigt svar. Inte för att någon medioker musklickare ändå skulle haft någon aning om vad jag pratade om när jag skulle ha förklarat. Men man kan säga att tiden går väldigt fort när man har kul. Och med kul menar jag inte att slaviskt följa alla uppdateringar som görs på Facebook eller att läsa NA´s totalt värdelösa nyhetsuppdateringar.Dagen har spenderats hos mina föräldrar ute på landet. Jag vet egentligen inte om ordet "landet" är det korrekta. Det ligger nämligen inte allt för långt utanför stadens gränser. Men jag tycker ändå att "landet" är förpliktigad att användas eftersom det ändå finns saker som passar in i klyschan "landet". Vilket är; hästbajs, traktorer och att man maniskt tittar ut genom fönstret så fort någon åker förbi på vägen. Och är det en bil man inte känner igen, så utbrister någon: "- Vem är det där? Måste vara någon som åkt fel. Men, varför svänger bilen in på våran uppfart? Jaha, dom skulle bara vända..." Det borde väl ändå räcka för att definera det som landet. Ni som bor i Kårsta får gärna rätta mig om jag har fel, men hästbajset är jag helt säker på att jag har sett ett flertal gånger. Dessvärre även trampat i det. Men även jag kan tycka det är trivsamt på landet bland allt bajs och paranoida fönstertittare. Det bjöds på varm choklad och även havssaltade Pringels. Jag tror även att hundarna fick sig ett par godbitar med lite av varje. Vilken kan förklara varför den ena hunden har diaré.Men nu är det nog dags av avrunda detta högst intellektuella blogginlägg. Dagens arbete har tagit ut sin rätt på min trötta kropp och jag behöver blunda ett par timmar för att orka med nästa pass. Dock får jag en härlig sovmorgon eftersom jag inte början fören 15:30. Ha det bäst gott folk och trampa inte i bajs på landet!

Avsaknad fantasi och spår av gnällkärring
Så där, då var man hemma efter ett skönt arbetspass. Än en gång är man snart uppe i 14 dagar i rad. Men jag klagar inte, more money for me! Men om jag nu ska klaga på något, så går dagens ris till kommunen. Den avdelningen som ska sköta plogningen av cykel- och gångbanor. Vad har dom gjort för ont mot dig, tänker du nu kanske? Men innan jag beklagar mig, så måste jag varna för spår av gnällkärring. När jag cyklade hem från jobbet idag, så kändes det som att cykla på en strand. Ni vet känslan av att cykla i tung sand, ungefär så kändes det mina 3km hem från jobbet. Men jag förstår kommunen också. Varför bekosta plogning åt alla idioter som faktiskt beger sig ut med cykel på vintern när vi ändå har så fina bilvägar? Nej, nu ska jag lägga bitterheten och ironin åt sidan. Istället ska jag finna någon form av inre energi till att laga mat med. Dock känner jag att flödet av fantasi saknas för att komma på vad jag ska laga till. Hittils har jag kommit fram till detta: Subway Max Lokala pizzerian Men jag måste också ta hänsyn till att vi är två stycken i hushållet. Med det menar jag att den andra hälften kanske inte skulle bli lika imponerad av mina val. Eller, så har jag lite medvind idag. Men jag måste ändå tänka på kropp och själ. Ingen av dom 3 ovanstående är speciellt nyttiga val. Det verkar som att jag får slå igång hjärnkontoret och rota fram något i frysen. Önska mig lycka till!Må gott!

Fildelning Blir Religion
Idag läste jag något riktigt roligt. Svenska staten har nämligen erkänt fildelning som en religion! Dessa kallar sig för kopimister. Ett av samfundets religösa budskap är att fildelning är heligt och centralt för samfundets religösa verksamhet. Kopimismens tro är uppbyggd kring följande grundprinciper: Kopiering av information är etiskt rätt Spridande av information är etiskt rätt Remixande är en heligare typ av kopiering än den perfekta, digitala kopieringen, då remixande är korskopiering av en mångfald av information Att kopiera eller remixa information som förmedlats av en annan person ses som en akt av respekt och ett starkt uttryck för acceptans och kopimistisk tro Internät är heliga Kod är lag Ganska intressant faktiskt. Vad händer nu om svenska myndigheter trakasserar den som har detta som religion? Ska Bli spännande att se utvecklingen för detta!Det ena till det andra, det verkar som att Örebro slipper undan stormen som ska svepa över Sverige. Dock blir det värre som bor i söder. Jag ser det som en utmärkt tillfälle och ta fram sina drakar och leka med dem i vinden. För övrigt så kan jag väl passa på att tacka Angel från Viasat för den informativa kommentaren på mitt förra blogginlägg då jag nämde att TV3 slocknade direkt i hockeysändningen. Ursäkten godtas! På tal om hockey, så är det ju dags igen i natt. Sverige möter Ryssland i finalen. Jag hoppas givetvis att Sverige tar guldet. Men jag måste nog säga att jag tror att Ryssland är det starkare laget. Jag tror dom är snäppet vassare i många aspekter. Dom vänder spelet fortare, fler och bättre målskyttar och snabbare spel. Men man får inte glömma att Ryssland har en match i benen redan då dom spelade mot Kanada i semifinalen. Ryssarna är säkert lite möra i kroppen efter den matchen och Sverige kan ha fördel med lite piggare ben. Så om Sverige spelar smart, så har vi all chans i världen att ta hem denna seger. Men den som lever får se!

Konstgjord Andning!
Precis som rubriken lyder, så hade jag tänkt att försöka återuppliva denna gamla blogg. Jag har ingen som helst aning om innehållet, dock så känner jag att det kan vara skönt att skriva av sig lite. Eller, ventilera som andra också kallar det. Jag måste nog säga att idag har varit en ganska bra dag. Inte för något speciellt har inträffat, utan den har bara varit helt okej. Förutom att TV:n helt plötsligt slocknade mitt i hockeyn när den va som mest spännande. Enligt Viasat var det på grund av dåliga väderförhållanden. Men trots det, så lyckades Sveriges juniorer ta sig vidare till final i JVM. På tal om vädret, så ska stormen "bedarra" enligt SMHI. Jag undrar hur dom tänkte när dom valde ordet "bedarra". Varför inte bara skriva "avta". Är det inte tillräckligt meteorologiskt kanske?Anyway, snart drar andra semifinalen igång mellan Kanada och Ryssland. Jag tror Kanada tar det mot Ryssland. Men vem som än vinner den matchen, så kommer nog Sverige få svårt i finalen. Jag sneglar på klockan och ser att den skriker åt mig. LÄGGDAGS!!! Så jag antar att jag ska slita mig från denna sköna läderstol och bege mig mot sängen!God natt gott folk!

Rosa Bandet!
Nu är det dags för rosa bandet igen! Så därför vill jag klistra in ett inlägg som jag gjorde för ca 2 år sen här på bloggen. Varsegod!Inlägg från 2008-10-26Och på all min irritation så började jag tänka på Rosa Bandet grejen som så här års är en stor grej. Det är inte bara ett rosa band längre. Man kan köpa ett rosa band till mobilen genom att skicka iväg ett sms. Rosa bandet kellogs K flingor, näsdukar och moppar. ALLT är rosa bandet, bara det riktar sig mot kvinnor. Slår man på teven och zappar över till 3:an så ser du rosa bandet på 3:ans logga. Om man dessutom är politiker så bär man bara inte de lilla fina bandet, utan också massa annat som är rosa just under denna tid. Då alla tänker, "-fan va skönt att våra politiker inte stödjer bröstcancer och faktiskt är emot det."Men seriöst, om jag bär ett rosa band, vad betyder det egentligen ? "-Hej, jag har tagit ställning. Jag tycker inte om bröstcancer" MEN VEM FAN TYCKER OM BRÖSTCANCER? "-Du, ser du, han bär ett rosa band, han måste vara JÄTTE emot att folk dör i bröstcancer, shit vilken modig snubbe."Varför skänker inte alla bara pengar till vanlig välgörenhet ? Jo, precis, för här handlar det bara om att bara visa för andra. Dessutom så kanske folk triggas av ett urhäftigt rosa band och jättestora kampanjer, vanlig diskret insamling är juh så 90-tal!Om man nu köper ett rosa band för 20kr, så är typ hälften kvar till den faktiska insamlingen. Men hur mycket av den halva biten går till forskning, och hur mycket går till all PR och annat trams kring rosa bandet ? Kanske nån krona eller några ören hit och dit, men det verkar som att det egenltigen inte spelar någon roll. Du har ju tagit "ställning" med ett rosa band, resultat är väl mindre viktigt.Jag ska vara lika ställningstagande som alla rosa-bandet-människor. Jag ska med en gång logga in på facebook och gå med i någon "stoppa-gatuvåldet-grupp. Jag menar, jag vill ju göra förändring, vore ju dumt av mig att kanske ta ställning på RIKTIGT och gå ut som nattvandrare eller liknande. Men för dig som inte riktigt är beredd för det, kan ju köpa snällhet för 20kr istället. Gud bevare Rosa bandet!

Redan?
Helt sjukt va tiden går fort. Jag undrar hur många gånger man har sagt så. Men helt plötsligt så blev det Fredag. Vad hände?Nu var jag ju stressad. Jag har inget planerat för helgen och det kanske är därför jag vart stressad. Vad ska jag göra? Hur? När? Var? Jag ska nog börja med att sova i vilket fall. Det vart inte mycket av det inatt. Jag somnade, men vaknade tre timmar senare. Kunde inte somna om. Så va bara upp och hoppa. Ut med hundarna och nu sitter man här. Jaja, jag får lösa dagens stress på något sätt.

Då var det dags igen...
Nu börjar vintern smyga sig in hos oss, så jag antar det är då man antar sig bloggandet igen. Dels är det tidsfördrivande men det har också någon form av mental lättnad för min del. Ibland kan det vara skönt att "skriva av sig" som det heter.  Nu vet jag inte om jag kommer hålla mig inom dom vanliga bloggramarna. Dvs uppdatera världen med allt jag gör, för det gör man väl nog på Facebook och andra medel. Jag har nog inte alls tänkt igenom vad det kommer att vara för innehåll här. Kanske lite "reminiscing". (tillbakablickande kanske det heter på svenska?) I vilket fall, så ska jag återgå till det andra jag pysslade med innan jag kom på att jag skulle blogga. Men förhoppningsvis så kommer det mer här inom kort!

Space Bound Rocketship
We touch I feel a rush. We clutch, it is not much, but it´s enough to make me wonder whats in store for us. It´s lust, it´s torcherous. You must be a socerous cause you just did the impossible. Gain my trust, dont play games, it will be dangerous if you fuck me over, cause if I get burnt imma show you what it´s like to hurt, cause i been treated like dirt before. And love is evil, spell it backwards ill show you.   Nobody knows me, Im cold, walk down this road all alone. It´s no ones fault but my own. It´s the path I have chosen to go. Frozen as snow, I show no emotion whatsoever. I have tried in this department but i aint had no luck with this. It sucks but it´s exactly what i thought it would be like. Trying to start over. I got a hole in my heart, Im some kind of emotional rollercoaster something i wont go on til you toy with my emotion, so it´s over. It´s like an explosion everytime i hold you, I wasnt joking when i told you. You take my breathe away. Your a supernova.   I do whatever it takes. When im with you I get the shakes. My body aikes. When i aint with you I have zero strength. Theres no limit on how far I would go, no boundries no lengths. Promise me, if I cave in and break and leave myself open, that i wont be making a mistake.   Im a space bound rocketship in your heart spittin morn. And i aim it right at you. 250 thousand miles aim a keen eye right at you.

Love the way you lie
    I can't tell you what it really is. I can only tell you what it feels like. And right now there's a steel knife in my windpipe. I can't breathe. But I still fight while I can fight. As long as the wrong feels right. It's like I'm in flight. High of a love. Drunk from the hate. It's like I'm huffing paint and I love it the more that I suffer. I sufficate and right before im about to drown, she resuscitates me. She fucking hates me, and I love it. Wait, where you going? I'm leaving you! No you ain't, come back! We're running right back. Here we go again. It's so insane. Cause when it's going good it's going great. I'm Superman with the wind in his bag. She's Lois Lane. But when it's bad it's awful. I feel so ashamed. I snap. Who's that dude?. I don't even know his name! I laid hands on her. I'll never stoop so low again. I guess I don't know my own strength.   Have you ever loved somebody so much you can barely breathe when you're with them. You meet and neither one of you even know what hit 'em. Got that warm fuzzy feeling, yeah them chills. Used to get 'em, now you're getting fucking sick of looking at 'em. You swore you've never hit 'em, never do nothing to hurt 'em, now you're in each other's face spewing venom. And these words when you spit 'em. You push, pull each other's hair. Scratch, claw, bit 'em, throw 'em down. Pin 'em. So lost in the moments when you're in 'em. It's the rage that took over. It controls you both. So they say it's best to go your separate ways. Guess that they don't know you, cause today that was yesterday. Yesterday is over. It's a different day. Sound like broken records playin' over. But you promised her next time you'll show restraint. You don't get another chance, life is no Nintendo game. But you lied again. Now you get to watch her leave out the window. Guess that's why they call it window pane.   Now I know we said things, did things that we didn't mean and we fall back into the same patterns, same routine. But your temper's just as bad as mine is. You're the same as me. But when it comes to love you're just as blinded. Baby please come back. It wasn't you. Baby it was me. Maybe our relationship isn't as crazy as it seems. Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano. All I know is I love you too much to walk away though. Come inside. Pick up your bags off the sidewalk. Don't you hear sincerity in my voice when I talk. Told you this is my fault. Look me in the eyeball. Next time I'm pissed I'll aim my fist at the dry wall. Next time, there will be no next time. I apologize. Even though I know it's lies. I'm tired of the games. I just want her back. I know I'm a liar. If she ever tries to fucking leave again. I'mma tie her to the bed and set the house on fire.   Just gonna stand there and watch me burn. But that's alright. Because I like the way it hurts. Just gonna stand there and hear me cry. But that's alright. Because I love the way you lie. I love the way you lie.

Pretend
  Allright lets pretend I never picked up a pen. Lets pretend things would have been no different. Pretend he procrastinated, had no motivation. Pretend he just made excuses that were so paper thin they could blow away with the wind. You’re never gonna make it, makes no sense to play the game there ain’t no way that you’ll win. Pretend he just stayed outside all day and played with his friends. Pretend he even had a friend to say was his friend and it wasn’t time to move and schools were changing again. He wasn’t socially awkward and just strange as a kid. He had a father and his mother wasn’t crazy as shit. And he never dreamed he could rip stadiums and just lazy as shit. Fuck a talent show in a gymnasium bitch, you won’t amount to shit quit daydreaming kid. You need to get your cranium checked, you thinking like an alien it just ain’t realistic. Now pretend they ain’t just make him angry with this shit and there was no one he could even aim when he’s pissed it. And his alarm went off to wake him off but he didn’t make it to the rap Olympics. Slept through his plane and he missed it. He’s gon’ have a hard time explaining. Cuz he never risked shit. He hopes and he wished it but it didn’t fall in his lap so he ain’t even here. He pretends that:   Airplanes in the night sky like shooting stars. I could really use a wish right now wish right now wish right now. Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars. I could really use a wish right now.

Magical Love
    It's magical, the way you make me feel inside. Can't let you go, no matter all I try, you stay on my mind. I can hold your hands and you can hold mine. Now we can rock until the morning light. If I could I would change back the hands of time. That we can do everything so right . I'm just a thought away for you babe. I know we had our ups and downs. But we say, it gets crazy. But trust me girl, you can always count on me.   Here we go on a roller coaster to paradise. So let me know what it's gonna take for me to free your mind. Introduce you to a brand new life. They don't understand how we can make it last. We don't care cause everything's fine.   Cause my love, your love, our love is magical.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.