Annons:
ToppBlogg.se Lägg till din blogg
visa alla Allmänt Bil/MC Data/IT Ekonomi & Finans Film/Tv Filosofi/Religion Fotobloggar Företagsbloggar Hem & Inredning Humor Hälsa Kultur Litteratur Marknadsföring Mat Miljö Mode & kläder Musik Nöjen Personligt Politik Resor Sex & Samlevnad Shopping Spel & Dobbel Sport Teknik Lägg till blogg logga in & ändra blogg Om ToppBlogg.se / faq Kontakta oss

En students memoarer

Bloggar om livet som student i Kalmar. Är tokig i väskor, smink och musik.Och skriver allt ifrån mina senaste inköp till det dagliga livet och mina tankar.


Homepage » Besök En students memoarer

Inlägg i En students memoarer

Skavlan
Såg ni på Skavlan ikväll? Riktigt bra program, även om jag var mycket skeptiskt till Anna Anka. Henrik Schyffert, Jay-Z och överraskningen i Melody Gardot, som jag inte hade en aning om att hon skulle vara med. Riktigt roligt program, och Jay-Z var inte så stel som jag trodde han skulle vara. Och Schyffert är ju alltid bra. :) Lyssna nu på Melody Gardot säger jag, vilken otrolig röst!

Fall in love
Jag älskar denna tjej! Vilken ortoligt vacker röst! Lyssna genast på hennes album och framför allt denna låt. Helt fantastiskt, jag får rysningar!Melody Gardot - Baby I´m a fool

Hugg av den bara!
Detta gillar jag. Polen tar i med hårdhandskarna. Landets parlament har klubbat igenom en lag där man ska kastrera pedofiler och folk som begår incens. Äntligen någon som vågar ta i med hårdhandskarna! Nu ska bara överhuset och presidenten skriva under. Om de kan stoppa lagen, har jag ingen aning om. Men kastrering av våldtäcksmän? Hell yeah!

Gick bra idag
Hade seminarium idag. Gick kanon bra! Analysen var bra gjord på den tiden vi fick på oss. Och med tanke på att vi bara la ner 3 timmar på den, så gick det jäkligt bra måste jag säga. Jag tror att föreläsaren förväntat sig att man ska sitta 2 dagar med den. Men det går inte på en sådan "enkel" uppgift. Vi ska jobba med en fördjupningsuppgift nästa vecka, och det känns lugnt, det ska gå bra. Inlämning på fredag. Sak försöka plugga på så jag är klar tills på onsdag. Skördefest på Öland i helgen. Men den skippar jag, blir att plugga istället.  Yeah! (Inte alls)

Rånet i huvudstaden
Måste säga att jag är riktigt facinerad av rånet som skedde i natt i Västberga i Stockholm. Det är som om det helt är taget från en stor Hollywood produktion. Eller vad säger ni? Som Oceans eleven eller något. Vi pratar om ett insider jobb utan dess like och en planering som säkert har pågått länge länge och där man placerat ut va de trodde var en spräng laddning vid plisens hanger så helikoptern inte kunde lyfta. Helt sjukt att detta händer, och i lilla Sverige av alla länder också.Vad säger ni, tror ni de kommer gripa personerna som ligger bakom detta spektakulära rån? Det tror inte jag! bild: Aftonbladet

En dag som alla andra
Har inte så mycket att säga för tillfället som ni kanske märker. Det är ganska tyst här. Men inga ursäkter kommer jag komma med. Man skriver när man har något att skriva eller vill säga. Blir faktiskt ganska irriterad när man kommer in på bloggar där det konstant ber om ursäkt när de inte skriver. Sånt vill jag inte läsa om!Har idag suttit tillsammans med de andra i bibblan och pluggat till seminariumet vi har på fredag. Förstår mig inte på boken vi läser bara.Den är en aningen komplicerad, förstår inte varför de inte kan skriva enkelt och rakt på sak, varför ta in massor av konstiga exempel. Förklara de ni vill, så man kan förstå. Sammanfattningarna är förövrigt ett riktigt bra påhitt, där förstår man va de skriver, och ett helt kapitel sammanfattas på en eller två sidor. Kanon!Fick en telefonförsäljare efter mig (idag igen) Jag kan inte fatta att de inte kan ta ett nej. Varför ska de gå efter en? Ett nej är ett nej!

Denna låt är det som gäller just nu...
Denna låt är det som gäller just nu...Halestorm - It´s not you Deras album är för övrigt riktigt bra½

Nostalgitripp
Jag och J skickar massor av låtar från youtube till varandra. Värsta nostalgitrippen här mina vänner! Eller vad säger ni om:Aqua - Barbie girlSpice girls -WannabeDr. Bombay - CalcuttaEffel 65 - BlueB*witched -Cést la vieSteps - 5,6,7,8Paradiso - BailandoVenga boys - Boom Boom Boomoch min absoluta favorit Tony Basil - Mickey.Man blir helt salig när man hör dessa låtar!Men jag är glad över dem rockiga musiksmak jag gillar nu, men man kan aldrig göra sig av med gamla goda minnen. De finns med en livet ut!

Mäkta irriterad
Jaha, då var det dags igen. Datorn fuckar up igen! Jag blir så less! Nu är det tangenterna åter igen. ska jag skriva ett m blir det nm, ska jag skriva b så blir det vb. Helt sjukt. Trycker jag på enter så blir det ett ä innan den byter rad. Så nu sitter jag här, åter igen med den kassa gamla datorn. Uppdateringarna på denna tog hela kvällen igår, hann slita mitt hår många gånger innan den kunde komma igång och fungera någorlunda snabbt. Fattar inte att det ska vara så mycket problem med min dator. Jag behöver den ju också. Är inte så lätt att vara utan en bra fungerande dator när man behöver den till skolarbeten. Garantin går ut den 22 september på den, hoppas anmälningsdagen gäller, annars är det ganska kört. Får väl ta den på försäkringen om det skulle vara så.Men fan att det alltid ska vara problem med den!datorn och cykeln skulle jag just nu vilja bränna upp just nu! De ställer bara till med massor av problem!

Idioternas dag idag
Ännu en säljare från tele 2 ringde mig idag. - Hej det är Malin- Hej! Jag ringer från tele 2, vilket otroooligt vackert namn du har!- JA, JAG VET!- Jag vill prata med dig om...Varför i hela friden ska det fjäskas?! Jag är inte född igår och jag går inte på deras försäljningsknep!Troligtvis ville han att jag skulle byta till deras bredband, men icke sa jag, jag ska ha kvar mitt mobila som jag tog förra hösten då jag sa upp mitt bredband hos dem. Då var man inte så populär längre och hans ton blev tjurig och avhuggen "Jaha, då för jag tacka för mig då, hejdå!" Ja, så kan det gå. Och ooops, samtalet bröts ett antal gånger också. Så kan det också gå ibland. :)Varför ska de ställa sig in dessa jävla säljare och fjäska för en, och varför i hela friden frågar dem vad jag betalar på mitt tv abonnemang jag har hos dem. Ser inte dem kostnaderna när de tar fram mina uppgifter eller?Idioter! Nu när säljarna har slutat jävlas på stan, så ska telefonjävlen fyllas med samtal från idioter!

Får inte nog av denna låt
Jace Everett - Bad things Älskar denna theme song som serien Thue blood har. Den är så jäkla bra!Ni har inte missat serien hoppas jag! En av de bättre på mycket länge. Tredje avsnittet visas ikväll för de som inte fuskar och laddar ner. :) Jag vet inte, men jag tycker det har sig en charm att sätta sig ner varje gång ett nytt avsnitt visas eller man måste vänta på fortsättningen på den spännande avslutningen.


Annons:

Vill du tjäna pengar på din blogg?

Vet du om att du kan tjäna pengar på ditt bloggande? Genom att publicera annonser från olika affiliatenätverk på din blogg får du provision på den försäljning som dina besökare genererar. Du väljer själv vilka företag och produkter du vill marknadsföra men en enkel tumregel är att hålla sig till sådant som intresserar just dina besökare.

Nedan listar vi olika affiliatenätverk som vi rekommenderar. Besök dem alla och registrera ett konto som "Publisher / Annonsör". Därefter kan du välja och vraka mellan olika program som du vill marknadsföra. Kontakta oss gärna om du har några frågor så ska vi försöka hjälpa dig framåt. Lycka till!


Registrera konto på AdTraction - Har många bra annonsprogram för t.ex. hälsa, skönhet, parfym, smink m.m.